#BeautyExpert Box for July

юли 30, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Юпии, отново съм част от кампанията #BeautyExpert на MoiataKozmetika.com. В кутията за месец юли се криеха няколко неща, всички те в лилавата гама. Освен козметичните продукти - крем и маска за лице с черен ориз на Farmona Hеrbal Care, в кутията открих и една щипка за коса, която веднага влезе в употреба. Хайде, разказвам ви повече за тях.

Нека стартираме с крема за лице на Farmona Hеrbal Care. Това е черен детокс - крем черен ориз с въглен. Подходящ за всеки тип кожа. Може да се нанася сутрин и вечер. Съдържа 94% натурални съставки като оризово масло, въглен от дъб Ubame Charcoal, anti-pollution complex, хиалуронова киселина, копринени протеини. Не съдържа парабени, парафиново масло, силикони и оцветители. Осигурява 24-часова интензивна хидратация. Също така регенерира и подхранва кожата. Възвръща комфорта, еластичността и мекотата й. Предпазва от вредните външни агресии. Възстановява хидролипидния слой на кожата, защитава от вредните токсини и предпазва от замърсяване.
Като че ли наистина нямам спомен да съм имала черен крем за лице. Използвала съм черни маски за лице и тяло, черна кал за тяло, черни шампоан и балсам за коса, но крем с черен цвят до този момент не бях. Първоначално, като прочетох, че пише, че съдържа черен ориз, изобщо не подозирах, че ще бъде самият крем ще бъде с черен цвят. Какво друго мога да кажа за консистенцията, освен това, че е в черен цвят? Тя е нежна, лека и ефирна, с приятен ненатрапващ се аромат. В никакъв случай кремът не е тежък. Бих го определила като лек, премерен и попиващ бързо след нанасяне. Не оставя филм или някакъв слой върху кожата след това, а черният му цвят се разнася и не оставя следи. Кожата се чувства свежа, омекотена и витална. Чудесен е за лятото, когато имаме нужда от хидратация и същевремено от лек продукт, който не оставя мазен филм по кожата. Цената му е 8,90 лв. Можете да го отктиете на moiatakozmetika.com
Маската за лице, която открих в кутията е от същата серия с черен ориз Farmona Hеrbal Care. Това е черна-детокс маска, подходяща за всеки тип кожа. Ексфолира и почиства в дълбочина. Освежава и защитава кожата от вредните въздействия на околната среда. Съдържа 97% натурални съставки като оризови трици, оризово масло, въглен от дъб Ubame Оак, екстракт от зелен чай. Пише, че не съдържа силикони, етилов алкохол и парафиново масло.Харесва ми, това, че се съсътои се от две пакетчета, всяко по 5 мл. Така останалото количество ще се запази свежо и няма да изсъхне до следващото използване. Пробвах я два пъти, като всяко пакетче съдържа достатъчно количетва за две-три обилни нанасяния. Маската е с наситен черен цвят, кремообразна, с екфолиращи частици. Има много, много хубав аромат. Нанасям я по цялото лице, като избягвам зоната около очите. Оставям я така за около 15 мин. Тя изсъхва, но не попива в кожата, а остава лъскава. Докато я изплаквам с вода, усещам ексфолиращите частици по лицето си. Кожата ми става нежна, мека, свежа и отпочинала. Цената й е 2,60 лв. Повече за нея на moiatakozmetika.comОстанах много доволна и от двата продукта на Farmona Hеrbal Care. До сега нямах лични наблюдения от марката, но ми направиха доста добро впечатление. Цените им също са разумни за състава, опаковките, текстурите, действието, които ни дават. Определено са на ниво и бих пробвала и други неща от марката.
За щипките за коса LinziClip имам и друго ревю, което можете да прочетете ето тук. Все още всяка една от показаните е здрава и при това, че редовно си ги използвам. В кутията открих тази с лилави рози, каквато нямах и много й се зарадвах. Шнолите са много удобни и практични за плажа или пък у дома, докато си почивам. Също така точно с тях си хващам косата докато чистя, за да не ми пречи, както и когато си взимам душ. Едно прекрасно допълнение към всяка визия, защото дизанът им е красив и модерен. Зъбчетата са здрави и са "под прикритие". Леки, удобни, не разхлабващи се и не скубещи и накъсващи косата. Понякога дори забравям, че имам щипчица върху косата си. Освен това стоят изключително красиво и са един прекрасен детайл. Всички размери и цветове можете да разгледате на moiatakozmetika.com. Имат наистина голямо разнообравие от красиви дизайни и цветове. Вие кой цвят бихте носили?

Целувки и до ско
ро!

0 коментара: