Qyo Qyo Tangerine Bright + Moist

януари 17, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте всички!

За Коледа от Kocos.bg ми направиха предкрасен подарък с два корейски продукта за лице. Винаги, когато чуя за корейска козметика си представям порцеланово изглеждащите кожи на корейките и тайничко се надявам и моята някога да стане такава. Наскоро в сайта започнаха да предлагат продукти на марката Qyo Qyo, която звучи изключително забавно, а и нещата изглеждат мега примамливо. Те са в готини оранжево-бели опаковки, които определено се отличават и запомнят. Тъй като съдържат мандарини от островите Jeju, навсякъде по опаковките можете да мернeте две сладки мандаринени човечета, които също са отличителен белег на Qyo Qyo. От около месец се наслаждавам на мултифункционалния крем и почистващaта пяна за лице. Пристигнаха в супер яка хартиена чанта! Отдавна трябваше да ви споделя за тях, но исках да ги опозная още малко, преди да дам своето мнение за тях. 
Почистващата пяна Qyo Qyo Tangerine Bright + Moist Foam Cleanser е в тубичка с много свеж принт. Можете да забележите малка сладка мандаринка, която се почиства с обилна пяна. Консистенцията е с бял перлен цвят, много гъста и някак лепкава и разтеглива с приятен мандаринен аромат. Виждат се малки оранжеви частички. При допир с водата прави уникална мека пяна. Измива лицето перфектно. Също така успява да отстрани безупречно грима от кожата. Оставя супер нежно и свежо усещане. 
Кремът Qyo Qyo Tangerine Bright + Moist All in one cream се нарича така, защото е тонер, лосион и есенция в едно. Пристига в пластмасова сладка опаковка с помпичка, която е преголяма и мисля, че ще я имам поне за още няколко месеца напред. Ухае на мандарини. В бялата средно гъста консистенция могат да се видят малки оранжеви топченца, които се разнасят по кожата заедно с крема. Нанасям го всяка сутрин и го обичам. Кремът попива много, много бързо и в никакъв случай не оставя мазен филм. Имам чувството, че кожата ми буквално го изпива. Толкова е приятен, лек и освежаващ. Сякаш дава на кожата ми голяма доза енергия, от която се е нуждаела. Тя е много по-свежа и сияйна. Мисля, че това е един прекрасен, прекрасен дневен крем, идеален за комбинирана и мазна кожа.
Искате най-после малко слънце и светлина в мрачните си дни? Слънчевите продукти на Qyo Qyo ще ви го доставят със сигурност. Направете на кожата си този сладък мандаринен подарък.

Двата продукта заедно в прекрасна чантичка, както и поотделно можете да немрите на kocos.bg


0 коментара: