New in

януари 31, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте, сладички!
Днес реших да ви покажа няколко нови неща, които използвам от скоро. 
Започвам с нещото, което сигурно привлече и вашето внимание - тази огромна пухена пижамка. Тооолкова много се запалих по пухести пижами и от няколко седмици насам ходя само с такива вкъщи. Когато ме видят, винаги ме питат "да не лягаш да спиш"? Хм, не, просто.. толкова са удообни и меекички. Тази пижамка е от Zaful и можете да я видите ето тукПредлагам ви и специален код за отстъпка в сайта: LauraZF
Продължавам нататък с един шампоан за нормална коса на Revlon - Uniq One Coconut Conditioning Shampoo. От доста време исках да го пробвам и най-после успях да го направя. Той се води шампоан и балсам две в едно. По принцип никак не харесвам подобни продукти две в едно, но тук изненадващо ми пасна отлично на косата. Избрах верията от 1000 мл., но има и от 300 мл. Голямо удобство ще е да вземете малката бутилка с вас на път. Особено ако не сте привърженици на отливането на мини количества от парфюми, шампоани и всякаква козметика. Така ще избегнете да носите отделно шампоан и балсам. Прави косата много мека и много блестяща. Измива отлично и докато го нанасям образува огромна богата пяна. А какъв аромат се разнася само... ухае на кокосов орех. Фантастично! Тоолкова якоо миришее.. простоо... истинско сладко кокосово ухание.
Ikoo Thermal Treatment Wrap е много популярна терапия за коса за защита и детоксикация на косата от вредните ефекти от ежедневните влияния. Формулата леко и дълбоко поддържа здравата структура на косата и възстановява повредените корени и краища, като същевременно съживява скалпа. Съдържа лавандула, кедрово дърво и босилек. Прониква дълбоко в косата, за да удължи здравето и цвета на косата. Лесно професионално лечение за използване в салон или у дома. Изгледах няколко клипчета в Youtube, за да видя как точно се използва. Терапията е в една много симпатична шапчица. Тя се поставя след измиване на косата с шампоан и леко подсушаване. Завързах косата си на опашка и успях лесно да я прибера в шапката, след което я закрепих с един стикер. Стоях с нея около 25 минути, след което я махнах и изплакнах косата си. Още при изплакването, почувствах косата си гладка и нежна. Определено искам да си я направя отново, защото наистина видях чудесен ефект. Мисля, че съвсем скоро ще може да се намери и у нас в сайта fringe.bg.
И последното нещо, което искам да ви покажа не е нещо съвсем ново за мен, защото съм използвала единия вариант преди време. Това са активните хиалуронови концентрати на Pharma Hyaluron. Имам ревю за него ето тук. Сега се наслаждавам и на трите варианта, които се предлагат по аптеките. Стоят прекрасно един до друг и си ги редувам. Преди си мислех, че само синичкият отговаря на нуждите на моята кожа, но всъщност това не е така. И трите са подходящи. Просто синият дава интензивна хидратация и облекчава чувството за обтегнатост. Розовият също интензивно хидратира и успокоява кожата. Белият пък осигурява хидратация и се бори с бръчиците. Мисля да направя отделно ревю за трите хиалуронови концентрати, за да ви разкажа малко повече за всеки от тях и как действат.
Ще се радвам да ми кажете кое от нещата ви хареса най-много? А пробвали ли сте някое от тях?

Усмивки и до скоро!

0 коментара: