EUGENE PERMA Professionel и тайната на красивата коса

януари 28, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Френски лукс за моята коса от EUGENE PERMA Professionel. Малко преди Коледа ме поглезиха с три от емблематичните си продукти за коса от своята колекция Nature by Cycle Vital. Шампоан за блясък с френски винегрет, серум за вълшебна красота и пречистен скалп, както и балсам за експресно разресване. Звучат много изискано и категорично заявяват възможностите си. Специално изготвени по рецепта, близка до природата и изцяло съобразена с нуждите на нашата коса. Богати на органични съставки, без парабени. Всеки нейн продукт е разработен с vegetal - съставка, извлечена от френски растителни видове с проучени и доказани в практиката козметични качества.
Избраха за мен подходящи продукти от своята гама за моята коса с бързоомазняващи се корени и сухи краища.
Още не съм започнала с ревюто и вече мога да обобщя - разкошни са! Разкошности за разкошна коса. Бих казала, че всеки път щом ги нанасях с тях косата ми ставаше друга. Разликата беше очевидна и косата ми не само изглеждаше зашеметяващо, но и на допир беше такава. Винаги, когато се измия с по-луксозни продукти, забелявам това с косата си. Става плътна, пълна с живот и обем, блестяща. Усеща се като коприна между пръстите. Трите неща работят отлично и когато се използват заедно, се постига най-добрият резултат.
 EUGENE PERMA Professionel се отличиха с изисканите си опаковки. Нищо крещящо, нищо кичозно. Напълно изчистен дизайн, който отговаря и на изчистения състав. За да постигнат съвършенство за своите продукти от природата EUGENE PERMA Professionel казват, че "взимат растително вдъхновение, скрито в планинския масив на Франция. Смесват го с внимателно подбрани органични съставки, добавят вековния опит на френския дом и щипка от чистотата на природата. Това е рецептата за красива коса - коса, която привлича погледа."
Създадох моя малък ритуал в грижата си за постигане на красива и здрава коса. 

Шампоан за блясък с френски винегрет
Органичен произход на активните съставки, без парабени и сулфати. Обогатен с органичен екстракт от лавандула, както и натурален екстракт от органична малина. Безцветна гъста текстура, с нежно плодово ухание. Правещ обилна мека пяна. Измива чудесно, прави косата блестяща и сатенено гладка. 

 Балсам за експресно разресване
С био мед и масло от органичен френски сладък бадем, без парабени и силикони. Консистенцията е бяла, със средна гъстота и някак горчив натурален аромат. Нанасям на вече измита и подсушена с кърпа коса. Разпределям го лесно по дължините и особено наблягам на крайчетата. Изчаквам така около пет - десет минути и изплаквам. Оставя косата божествено гладка и нежна. Определено има видима разлика, ако съм го нанесла.

Серум за вълшебна красота и пречистен скалп
Серумът съдържа естествени съставки от розмарин и коприва от био масив, известни със себум регулиращо и антиоксидантно действие. Притежава безцветна текстура със средна гъстота и лек деликатен аромат. Нанасям на измита и подсушена коса. Достатъчни са няколко капки от него, които  разтривам между ръцете си, а след това втривам и масажирам по целия скалп. По никакъв начин не утежнява косата. Когато нанеса от него, я чувствам малко по-плътна и обемна.

Целите, които си поставям към моята коса тази година: по-малко използване и третиране с преси и сешоари, и много, много съвършени продукти като тези. Радвам се, че завърших годината с тях и я започнах имено отново с тях. 

Хеей, ще споделя с вас и още една тайна... само не казвайте на никого. Шшшттт... ако искате тайничко да се поглезите - изберете си нещо на EUGENE PERMA Professionel. Заслужават си!

Целувки и до скоро! :)

0 коментара: