Lanvin Eclat D’Arpege

декември 15, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Lanvin Eclat D’Arpege свързвам с радост, смях и сияние. Един чувствен, нежен, ефирен и романтичен аромат, който носи своя отличителен блясък. Принадлежи към плодово-цветната категория. Най-поръчваният в сайта fragrances.bg, много предпочитан и избиран. Аз се запознах с него преди време, когато ми беше попаднала една мостра. Направи ми впечатление, че е много приятен,свеж и траен. Ароматът някак се запечата в съзнанието ми. Ето, че вече имам шишенце, което ми припомни как точно ухаеше. Определено е доста подходящ за пролетно - летния сезон. Но явно аз ще му се насладя през зимата.

Трептящо леки, началните акорди на зелен люляк и листа на сицилиански лимон ни пренасят в началото на пролетта. Богатият цветен букет в сърцевината е от силно ухание на глициния и чувствен червен божур, подсилени от буен цвят на праскова. Ефирните листа зелен чай са освежаващи. Копринено меката основа от бял ливански кедър, нежен мускус и скъпоценен кехлибар е като нежна ласка.

Връхни нотки: люляк, листа на сицилиански лимон
Средни нотки: глициния, цвят на праскова, червен божур, зелен чай, китайски османтус
Базови нотки: бял кедър, кехлибар, мускус

Никак няма да сгрешите, ако изберете този парфюм за подарък. Мисля, че уханието допада на повечето жени, а и е на добра цена. Моите 30 мл. струват 34 лв. Има го още във варианти от 50 мл и 100 мл. Като най-големият размер е около 50 лв. Пристига в много оригинална прозрачна кутия.

Just breath...

0 коментара: