Biopoint Seven ages

декември 14, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Още едно удоволствие за моята коса. Виждам златна кутийка и не се стърпявам! Веднага я взимам. Отварям я и надниквам вътре! Охаа! Отново е златистооо! Бързам да й направя почетно място в банята, за да изпробвам с кефче. 


Маската за коса на Biopoint е първият продукт на марката, който имам. Изглежда много луксозно и формата на опаковката, много ми прилича на маска за коса на Kérastase. 


Става време за баня. Влизам. Стрелвам маската с очи и знам, че е денят, в който ще я опитам за първи път. Намокрям и измивам набързо косата с шампоан, защото нямам търпение. Махам капака и гребвам. Първо усещам хубавия й аромат, който е лекичък и приятен. Консистенцията е плътна и гъста. Докато нанасям по краищата, започвам да усещам косата си по-мека. Изчаквам малко и отмивам. След като помириша косата си, установявам, че ароматът все още леко се долавя. След изсушаване косата е лека, гладка и блестяща. 

С радост бих пробвала още нещо на марката. Маската е на цена около 20 лв. В момента в Dm има намалени шампоани на Biopoint за около 11 лв., на които също бих дала шанс.

Усмивки :)

0 коментара: