Ексклузивно с Geisha

декември 28, 2016 Maia Georgieva 0 Comments




Наскоро в сутрешния блок по BTV попаднах на на едно интересно интервю. Гост беше Георги Тошев, който разказваше за това, че снима филм за съвременните гейши. Неговите идеи винаги са много вълнуващи. Разказа за изключително любопитната си среща с една японска изкусителка, за начина й на живот, за това как точно се става гейша и за много специфичния начин, по който изглежда. Отнемало няколко часа, за да се превърне от обикновено момиче в образа си на гейша. Също така спомена, че гейшите са значително намалели като брой в сравнение с преди. С нетърпение очаквам да изгледам целия филм за съвременните гейши.




С това се досетих, че не съм ви показала най-новото от Aura и серията Geisha. Изчистени черно-бели опаковки, криещи толкова цвят отвътре.


Трицветният руж крие истинска експлозия от цветове. Mononoke е комбинация от топли нюанси в златисто и прасковено, докато Maiko е комбинация от по-студени, розови тонове. Моят е с розовите тонове - Maiko. Съчетание от по-тъмно към по-светло розово. Може да се смесят и нанесат заедно, като резултатът е доста наситен и плътен цвят. Ако успеете, можете да ги нанесете и поотделно. Аз обичам да смесвам двата по-светли нюанса, като получавам красиви розовеещи бузки. Нанасям го пестеливо, тъй като е доста пигментиран. Цената на Geisha Blusher е 19.49 лв.


Прозрачната матираща пудра Geisha е favorite продукт от серията. В компактната кутийка с огледалце откриваме фина безцветна пудра с лек аромат. Интересно е защо са я ароматизирали, но това на мен не ми пречи. Сякаш оставя лек бял цвят върху лицето, особено, ако прекалим с количеството. Матира го отлично и стои с естествен завършек. За мен предотвратява напълно лъсването и омазняването на лицето ми до края на деня. Толкова любимка! Използвам си я всеки ден! Цената й е 14.49 лв.


Знаете манията ми по очните линии. Дай ми очна линия и гледай каква радост ще настъпи! Гел очната линия Geisha беше едно от най-желаните неща от серията, което исках да опитам. Пристига в мини стъклено здраво бурканче. В допълнение има и четка, за да не се чудите с какво да я нанесете. Дори и да не сте работили с подобен тип очни линии, тази четка ще ви помогне от втория или третия път да го правите с лекота. Бързо й хванах цаката и успявам да направя красива права линия. Черното, което прави е с кадифен завършек. Предлага се за 19.49 лв.

Когато за първи път нанесох кремообразното матово червило Geisha нямах никакви очаквания. Бях чувала различни мнения за матиращите червила на Aura и бях останала със смесени чувства за тях. Не бях сигурна дали е нещо уау или нещо, което може и да се пропусне. Време е да изкажа и моето мнение за матиращите им червила или по-точно за Maiko от Geisha. Красив лилаво-патладжанен цвят. Замислям се дали да не си взема и другия кадифен червен цвят Mononoke, който също стои много красиво. Червилото е изключително пигментирано и едно нанасяне е достатъчно. За да изравня цвета и да получа още по-наситен и плътен цвят обаче обичам да слагам по два пласта. Цветът е толкова красив... Подходящ е за есента и зимата. Нося го доста често и се харесвам супер много с него. Отдавна исках подобен цвят и мисля, че ми отива. Завърщекът е напълно матов без никакъв блясък. Изсъхва бързо върху устните и направо попива в тях. Издържа мега дълго време без да мръдне. Направо ме изумява колко е дълготрайно. Когато пипна усните си, те не цапат. Или ако отпия от чаша, не остава следа по нея. Ще го намерите на 10.59 лв.


Целувки!

0 коментара: