SVR HYDRALIANE ESSENCE

ноември 25, 2016 Maia Georgieva 0 Comments



Нека ви разкажа за най-новото откритие на SVR, което е по аптеките от месец ноември. Казва се HYDRALIANE ESSENCE и на пръв поглед това е просто една вода в красива и луксозна опаковка. Да, всички сме чували за най-различни води - розова, термална, мицеларна. Сега ни се предлага да опитаме нещо brand new. Идва от Азия и е съвсем нова стъпка в грижата за кожата. 


Съдържа 80% физио - адаптирана вода + хиалуронова киселина. Нанася се сутрин и/или вечер върху почистена кожа, преди ежедневния крем или серум. Интензивно хидратира и стимулира по-доброто усвояване на активните съставки на последващо нанесения козметичен продукт. Подходяща е за всеки тип кожа. Както обичам да казвам това е магическа вода. 


Шишенцето е пластмасово, с интересен начин на отваряне. Хем има капачка, хем не се отваря, а само леко се завива нагоре, за да се открие отворът. Водата е безцветна. Не е мазна, тежка или лепкава. На пръв поглед напълно обикновена и с нищо отличаваща се от нормалната вода. Все пак на опаковката пише, че текстурата е водно-гелообразна. Аз я намирам за напълно течна. С уникален аромат. Ухае много луксозно и елегантно. Имам чувството, че ароматизира всичко около мен и че ароматът се запазва дори и върху кожата. 



Може да се нанася с пръсти или с памучен тампон. Аз предпочитам да си я нанасям с ръце, без да използвам тампонче. Изсипвам малко количество в дланта си, разтривам между ръцете си и с потупващи движения нанасям по лицето. Доставя ми голямо удоволствие да я използвам. Действа ми меега освежаващо. Попива сравнително бързо. Кожата остава мекичка, гладка и много приятна на допир . Сякаш съм нанесла някакъв лек серум. Може би има нещо в нея, което успява да я хидратира и омекоти по много деликатен начин. Като цяло двете действия на водата са интензивна и дълготрайна хидратация + подпомагане усвояването на активните съставки на ежедневния крем/серум. С хидратацията бих казала, че се справя осезаемо. Другото й действие е много интересно и до сега не бях попадала на продукт, който да съдейства за това. Много се радвам, че успях да опитам нещо ново и толкова интересно! :)

Открива се в аптеките на цена 29.99лв.за 200мл.


Весел и усмихнат ден! :)

Целувки :)

0 коментара: