For good health

ноември 05, 2016 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Когато гърлото започне да ме дразни, постоянно ми е студено и серията от кихавици няма край, това е сигурен знак, че грипа започва бавно да ме превзема. За да се застраховам навреме и за да се опитам да му се изплъзна някак, прибягвам към всякакви изпитани методи. В началото на всяка есен залагам на топли чайове, витамин C, приемане на различни имуностимулатори като Респивакс и някакви хранителни добавки. Опитвам се да вземам качествени и добри витамини, като тази година пия Health на Vital Concept. 

Включва десет витамина, важни за жизнеспособността и доброто физическо състояние. Подпомага имунната система, стимулира защитата срещу вируси и помага произвеждането на антитела. Също така има благоприятно въздействие върху настроението, нервната система и мозъчната дейност. Повече ---> цък.





Според мен е много подходяща добавка именно за този сезон, когато тялото ни има нужда от ударна доза витаминчета. За сега се чувствам в отлична форма и дано занапред това да бъде така. Усмихвам се! Гледам напред положително! Защото няма нищо по-важно от това да се чувстваме добре!


 Хубаво е да полагаме грижи за нашия външен вид и красота, но по-важно е да бъдем здрави! 
Health - you are always the most important!

0 коментара: