Dr. Scheller - the power of the nature

ноември 14, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Благодаря, че четете блога ми! Благодаря, че го отваряте редовно, за да проверявате за нов пост! Благодаря, че оценяте това, което правя! Това означава много за мен! Обичкам ви! 💙💚💛💜
Преди време получих чудесна кутия с кремове на Dr. Scheller, които бяха поднесени по великолепен начин. Бързо се превърнаха с част от грижите ми за кожата. 

Dr. Scheller Black Currant & Marula Refreshing Moisturizing Day Care
В тъмното стъклено бурканче открих плътен крем с много специфичен натурален аромат. Въпреки че консистенцията му е на дълбоко подхранващ крем, се нанася бързо и попива за учудващо кратко време без да оставя неприятен мазен филм. След него усещам кожата си много мека, подхранена и добре овлажнена.

Dr. Scheller Argan oil&Amaranth Anti-Wrinkle Care Night/ Bio-Granatapfel Anti-Wrinkle Care Night
За нощна грижа Dr. Scheller предлагат два варианта - Argan oil&Amaranth (с масло от арган и амарант) и  Bio-Granatapfel Anti-Wrinkle Care Night с нар. Този с нар сякаш ми допадна повече. Просто не съм голяма почитателка на цитрусовите аромати, а този с арган и амарант има подобен осезателен аромат. Иначе и двата са с хубава, богата текстура. При намазване остава лек немазен филм върху кожата, но за нощен крем това е нормално. Получавам чудесно успокоена, подхранена в дълбочина кожа.

Dr. Scheller Argan oil Hand Care for demanding skin
Последният продукт, който открих в кутията е кремче за ръце с арганово масло. Определено е чудничко за зимните дни, когато ръцете ни се нуждаят от повече хидратация. Изключително наситена текстура, която облекчава дори и най-сухата кожа.
Цунки :)

0 коментара: