Rimmel Apocalips Lip Lacquer‎

юни 12, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Happy съм да ви покажа моите два нови глоса. Толкова летни и страхотни! За първи път опитвам Rimmel Apocalips Lip Lacquer‎, но си признавам, че дълго време ги бях заглеждала.
Тези са от http://www.parfimo.bg/ Там има доста голямо разнообразие откъм цветове. 


Единият нанасям през деня, за работа, а другия за вечерни излизания. Макар че е толкова весел, че когато направя още малко тен, ще го нанасям и през деня за повече настроение. :)
Първият - 101 Celestial - нежен тъмно розов, почти телесен цвят, който стои много нежно и ненатрапчиво върху устните. Другият е 501 Stellar - ярко оранжево - червено, огнен, пламтящ, доста изпъкващ и забелязващ се.

 Опаковката е лъскава, много ми напомня на глос на Манхатън, за който имам ревю няколко поста по-надолу. Лъскава, омбре, която в края показва какъв цвят се крие в глоса. Дръжката прилича на диамантче или нещо подобно. Четката е много мека и удобна за нанасяне. 
Нанасям глоса два пъти за по-плътен цвят. Ефектът е поразяващ - дооста лъскав и наситен стои, сякаш още малко и ще капне от устните. Има и хубавичък аромат.
Издръжливостта им е доста добра. Ям храна и пия напитки и само по средата на устните от вътрешната страна цветът леко е избледнял. Иначе са толкова силно пигментирани, че дори и след като глосът е изчезнал от устните, остава една лека следа на цвета, който е бил там.

Както вече казах, можете да ги намерите в http://www.parfimo.bg/
Весел уикенд на всички!
P. S. Казаха, че ще е доста горещо, така, че хайде към плаажааа ♥

0 коментара: