Norte Eco Friendly Bamboo Toothbrush ♡

юни 11, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Привеееет!
Как сте? Днес съм на вълна споделяне с какво си мия зъбките в последните два месеца. Това са четките за зъби Norte, които са eco friendly. Звучи готино, нали? Да, наистина са мноогоо готини!
Направени са изцяло MOSO бамбук - единствения, бързо растящ сорт, който не се яде от пандите. Подложени са на топлинна обработка, за да се защити от микроби. Влакната са от рециклиран висококачествен найлон на DuPont, който се разгражда в природата 20 пъти по-бързо от обикновените полиестерни влакна.

Помислено е и за опаковките на четките. Те са направени от 100% рециклиран български картон.
Харесва ми изчистения и в същото време модерен дизайн. Първата, която използвах беше с бели влакна, а следващата, която ме очаква е с коралови..... суупееер! Има и с други цветове. Дръжката е удобна за захващане и четкане на зъбките. 

Може да се използва от цялото семейство. Моите венци са много чувствителни и тези четки ми повлияха много добре. Влакната са soft и много нежно и деликатно почистват зъбите ми. Успяват да достигнат до всички точки в устата ми и чувствам зъбите си много гладки. Не се е случвало венците ми да прокървят, докато се мия с тази четка, въпреки че доста често се е случвало с други.
Ако сте еко настроени и се стремите към здравословен начин на живот, можете да посетите Facebook страницата и да разгледате четките Norte :) 
Усмивки! :)

0 коментара: