Kérastase Chronologiste

юни 28, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

У-ля-ля-ляя.... Ето на това се казва...  съкровище! 
Наистина новата серия на Kérastase Chronologiste е истински шедьовър! 
Окъпани в злато, продуктите блестят, пръскайки сияние около себе си. 
 Действат мигновено и обновяват косата като с магическа пръчка! 
Опаковките говорят за великолепие и тежко, царствено представят продуктите. 

Ревитализиращ крем: Изключителна комбинация за салоните от Абисин и Хайвер (Абисин, Витамин F, и производно на витамин Е)
La crème de la crème (Ла крем де ла крем) на маските Керастаз. Този продукт е с концентрация на най-голямо количество активни съставки, за да подхрани интензивно косата от кожата на главата до връхчетата. Луксът и хипер-науката се комбинират в салоните, когато ценните качества на Абисин се срещнат с уникално ревитализиращите качества на концентрата от Миметичен хайвер. Смесени точно преди нанасянето от фризьора, за да запази целостта и свежестта на ценните активни съставки, ревитализиращият крем и перлите на миметичния хайвер се претопяват в една терапия, която действа като чудотворен еликсир за перфектно красива коса. За да може да бъде поддържана косата в този прекрасен вид след красивото си преобразяване, Хроноложист предлага и ревитализиращ крем за домашна употреба, в който, за улеснение, ценните съставки Абисин и Миметичен хайвер са вече предварително смесени.
***
Под златната капачка на великолепното бурканче се крие много богата маска на коса. Гъста, плътна, с уникален парфюмен аромат. Нанесена върху косата след шампоана, я прави неустоимо мека, гладка и изпълнена с живот. След изсушаване косата се стели, нежно падайки надолу. Много по-плътна от преди, всяко косъмче сякаш е вкусило от извора на свежестта.

Ревитализираща вана (Абисин, Витамин  F, Серамиди и производно на витамин Е)
Обогатена с Абисин, ревитлизиращата вана е перлата на перфектното преобразяване. Тя е идеален пример за емблематичното докосване на Керастаз, което предоставя подхранване, придавайки на косъма изключителна еластичност и мекота. Ревитализиращата вана почиства несъвършенствата по кожата на главата и омекотява косъма, за да придаде едно несравнимо копринено усещане.

***

Този иначе на пръв поглед напълно прозрачен и обикновен на вид шампоан крие доста повече от това, което вскъщност си мислим. Образува една доста обемна, мека и ароматна пяна, докато измива косата. 

Обновяващ ексфолиант за интензивно почистване и подготовка на кожата на главата и косата (Абисин, витамин F)


Вдъхновен от ритуалите за лице, обновяващият ексфолиант внася една изцяло нова техника в ритуала Хроноложист, благодарение на златната си текстура с микро-частици. Нанесен преди ваната, този ексфолиант интензивно тонизира, детоксикира и почиства кожата на главата и косъма, създавайки усещане за безкрайна лекота. Техниката на нанасяне на продукта също така включва и ревитализиращ масаж, който помага при активирането на микроциркулацията. 
***
Щяхте ли се впечатлили, ако ви кажа, че бихте могли да нанесете на косата си истинско злато. Да, докато бавно златната течност се стели в шепата ви, ще можете да забележите множеството златисти блестящи брокати, премесени с малки по-тъмно златисти частички. Нанасям от продукта колкото грахово зърно на няколко места по скалпа. Усещам чувствен, много, много готски аромат. Леко разнасям навсякъде и нежно втривам. Усещам мъничките частички как се промъкват измежду кичурите коса. Получава се нежна, бяла, ароматна пяна. Изчаквам няколко минутки и изплаквам. Готова съм за следващата стъпка - шампоана. Все пак дори и мокра, усещам косата си по-гладка и плътна. 
И въпреки че аз ви представих продуктите в обратен ред на използване, сега следва да видите точните стъпки на използване.
Създавайки момент на пълноценен релакс, ритуалът Хроноложист е изключително чувствено изживяване:
1. Подготовка: Обновяващ Ексфолиант – Ревитализиращ масаж – детоксикира и почиства кожата на главата.
2. Вана: ревитализираща вана: Релаксиращ масаж - омекотява и подхранва повърхността на косъма.
3. Грижа: Ревитализиращ Крем и перли от Миметичен хайвер - Пълен Масаж - преобразява косъма и обновява кожата на главата.
Love ya! Take care for your hair! Everyone will notice good looking hair! ✔

0 коментара: