Ziaja Cocoa Butter Cream light formula

април 24, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

Привет! 
Знам, че отсъствам от дълго време, но това е! Надявам се, че няма да е задълго и все повече ще се разписвам тук. Пролетната умора си каза думата :D Въпреки липсата на нови постове, доста ме радвате с безбройните влизания и посещения, които отчитам всеки ден. Благодаря Ви! Другият месец блога става на цели две годинки! Йееейййй, суперско!!! Подготвила съм доста снимки на неща, от които съм много доволна и използвах в края на зимата и началото на пролетта. Следва да драсна по някои и друг ред за всяко нещо, за да видят най-сетне бял свят в стройно подредени и готски постове:)
Първото нещо е ето този крем на Ziaja. След като привърших с този на Vichy, за който ви споменах ето тук, започнах да използвам Ziaja Cocoa Butter Cream light formula.
Бурканчето е голямо 100 мл, пластмасово, в много готина цветова композиция. Удобно се отваря и затваря. Пише, че е подходящ за нормална към суха кожа. Чудих се дали ще е подходящ за пролетните месеци, за да не омазнява прекалено много някой части на лицето ми. Оказа се, че съм направила добър избор и това не се случва. Също така пише, че има какаово масло и витамин Е.
Текстурата на крема е лека, бяла и има много хубав аромат на нещо сладичко. Нанасям го сутринта преди фон дьо тена. Лесно се разнася по кожата. Ароматът се усеща само докато втривам, след това изчезва. Изчаквам известно време, за да попие хубаво. Като цяло доста добре хидратира кожата без да я чувствам прекалено омазнена и без да имам чувство за напластяване и тежест.
Хубав крем, който бихте могли да притежавате само срещу 5. 59 лева :) 

0 коментара: