AHAVA night replenisher

април 26, 2015 Maia Georgieva 0 Comments

AHAVA е израелска марка продукти, която от началото на тази година могат да се закупят и в България. За създаването на продуктите си използват селектирани съставки на основата на минерали от Мъртво море. Най-иновативната сред тях - Osmoter е концентрат на внимателно балансирана формула минерали и микроелементи от Мъртво море, със силата да възстановява виталността и сияйността на кожата, подсилвайки нейната естествена способност за хидратиране. AHAVA използва суровини, сертифицирани от Ecocert (независима европейска стандартизираща организация), включващи: вода, кал и соли от Мъртво море. Всички продукти за лице и тяло съдържат грижовни за кожата съставки и са без парабени, без SLS/ SLES, алергично тествани, подходящи за чувствителна кожа, не са тествани върху животни, не съдържат GMO, петролни деривати и вредни синтетични съставки. 

Цяла зима използвах нощния крем AHAVA night replenisher, който за жалост вече е на дъното на кутийката. Това е нощна терапия за нормана до суха кожа и е един от най-продаваните и препоръчвани продукти на AHAVA. Кремът е част от серията "Време за хидратация", която осигурява хидратация на кожата през целия ден. Описанието му гласи: кадифен нощен крем, възстановяващ базовите енергийни запаси на клетките, които са изразходвани през деня. 
Бурканчето е пластмасово, но изключително стабилно, здраво и леко. Не позволи да се промени текстурата на крема до края на използването му. 50 мл. е, но ми се искаше да е повече, тъй като бързо привърши.
Има много фин и приятен аромат, който не знам точно на какво да оприлича, но ми допада. Тексурата е много интересна - ултра нежна, мека и разтапяща се върху кожата. Оставя нежен кадифен завършек по лицето ми. Попива много хубаво, без да оставя излишно омазняване. Беше перфектен нощен крем за зимните месеци, ще го доизразходвам през пролетта.

Когато се събудя на сутринта, кожата ми е по-сияеща и по-озарена по обикновено. Като цяло е по-лек нощен крем, който възстановява баланса и хидратацията на кожата по много добър начин. Ако търсите по-лек и не твърде мазен и тежък нощен крем, това е точният. 
Усмивки! :)

0 коментара: