Шампоан L`Oreal Professionnel ABSOLUT REPAIR

май 24, 2014 Maia Georgieva 3 Comments






Честит празник на всички!
На снимките по-горе - L`Oreal Professionnel ABSOLUT REPAIR - КЛЕТЪЧНО ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН ЗА МНОГО ИЗТОЩЕНА КОСА. Шампоанът е тотален TOP SELLER в он-лайн магазина http://arlenbg.com/. Аз съм голяма фенка на този сайт, защото предлага оригинални продукти на хубави марки, има голям избор и се доставя много бързо на ниски цени.
Ето какво се казва за шампоана:
КЛЕТЪЧНО ВЪЗСТАНОВЯВАЩ ШАМПОАН ЗА МНОГО ИЗТОЩЕНА КОСА, КОЙТО ЗАЗДРАВЯВА И ВЪЗСТАНОВЯВА КОСЪМА. ФОРМУЛАТА С МЛЕЧНА КИСЕЛИНА ПОЧИСТВА УВРЕДЕНАТА КОСА И ИНТЕНЗИВНО Я ПОДХРАНВА. РЕКОНСТРУИРА ХИДРОФИЛНИТЕ МОСТОВЕ, КАТО ПРОНИКВА ДЪЛБОКО В КОСЪМА И ПРЕСЪЗДАВА ЙОННИТЕ ВРЪЗКИ ЧРЕЗ ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА КОРТИКАЛНИТЕ КЛЕТКИ. КОСАТА, ПОДЛОЖЕНА НА АГРЕСИВНИ ПРОЦЕДУРИ КАТО СИЛНО ИЗРУСЯВАНЕ, БОЯДИСВАНЕ И СТИЛИЗИРАНЕ С ГОРЕЩИ УРЕДИ Е Е ПО-СИЛНА, С ПОВЕЧЕ БЛЯСЪК, ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МЕКА НА ДОПИР И ЛЕСНА ЗА РАЗРЕСВАНЕ. ШАМПОАНЪТ СЪДЪРЖА ИЗГЛАЖДАЩИ АГЕНТИ И UV ФИЛТЪР.

Като от всеки друг продукт на L`Oreal и от този съм очарована от ефекта. Опаковката е характерната за шампоаните на марката. От 250 мл. - по-малкият вариант, който предлагат Арлен. Средно гъст е и има златист цвят. За мен има аромат на портокал, който харесах и одобрих на мига. Много хубаво се разпенва. Използвам го често и до сега не ми се е случвало да не измие добре косата ми. Винаги стои прекрасно. Още от първото измиване резултатите са на лице, косата се съживява. Изглежда здрава и блестяща. Абсолютен приятел на моята коса, която подлагам често на изправяне и къдрене и на моменти направо подлудявам. Майка ми, която се изрусява от много години насам също го използва и е доволна. Създаден е да помогне точно на такива коси - подложени на боядисване и стилизиране с горещи уреди. 
Можете да го закупите от фризьорските салони, в които се предлагат продукти на L`Oreal или на сайта

Желая ви много весели почивни дни! Забавлявайте сеее!

3 коментара:

  1. Аз използвам маската, но не съм много впечатлена. Очаквах малко повече може би заради надписа absolute repair.
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Не съм използвала маската, но шампоанът на мен ми хареса.

      Изтриване
  2. Страхотен блог! Искам да питам,според теб дали ще утежнява по-финна коса?
    http://www.sunshinebeautybg.blogspot.com

    ОтговорИзтриване