Подхранващ крем за суха и изтощена коса с масло от макадамия

май 13, 2014 Maia Georgieva 1 Comments

Здравейте! 
Може би очаквате с нетърпение днешната публикация! Да, и днес съм подготвила нещичко. Няма да се изненадате, че е продукт за коса, нали? :)
И така това е подхранващ крем за суха и изтощена коса на Victoria Beauty от серията Макадамия. Отдавна исках да пробвам продукт от тази серия. 
Стайлингът на опаковката е супер, супер готин. Тубичката е лилава с готини надписи. Привлича вниманието отдалеч. Цели 147 мл е. За отрицателно време изразходвах някъде около половината продукт. Предпочетох да го тествам добре преди да го представя. Продуктът съдържа масло от макадамия. Действието му е да съживи сухата и изтощена коса. Нанасям крема след баня на влажна коса по дължината. След което хубаво сресвам косата си. Дори да нанеса малко повече количество няма проблем, след като среша косата, то сякаш попива и се поема от косъма. Не оставя изобщо мазен ефект, защото и продуктът не е никак мазен. Бял е на цвят и не гъст. Ароматът е суперски - много сладък и приятен. Мирише ми на много познат парфюм, но не мога да се досетя точно кой. Уханието се запазва върху косата за доста дълго време. Косата ми става много жива и ефирна, доста по-бляскава, права и мека. Някак се възвръща плътността и еластичността на косъма. Не се изплаква. Със сигурност ще си купя нова опаковка, след като изразходвам тази до края. 

Цената е около 7 и нещо и се открива в много лесно, защото продуктите на Victoria Beauty са заредени в много магазини. 






1 коментар: