Guam Fangocrema Notte

май 06, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Хей, привет на всички! Честит празник! Бъдете здрави!

Преди време сигурно си спомняте ревюто за фангокрема от водорасли Guam. 
 Днес ще напиша за още един продукт на италианската фирма. The best продукта на Guam е Fangocrema Notte.

Малко повече за продукта:

Това е нощен крем от водорасли Guam. Има за цел да подпомогне отслабването и да възстанови тялото докато спите. Загуба на сантиметри, стягане и възстановяване на кожата с очевиден естетичен резултат, без да причинява цялостна загуба на тегло . 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:
Водорасли Guam, морска сол, масло от шеа, кондуранго, хлорела /Chlorella vulgaris/ и смес от етерични масла на: лимон, бреза, иланг, хвойна (juniper), сандалово дърво и дива роза.

Опаковка:

- Буркан 500ml.

Начин на употреба:

Прилагайте всяка вечер преди да си легнете достатъчно количество на местата,които ви интересуват с леки кръгови масажни движения.Кремът се абсорбира много бързо.В отделни случаи остава малък остатък,така че измийте го на сутринта.За най-добър резултат използвайте продукта поне 2 седмици.

Вече използвах продукта в продължение на две седмици всяка вечер и резултатите са забележителни. 
Текстурата е мека и пухкава. Има млечен светло синьо-зелен цвят. Ароматът е приятен, доста специфичен. Долавям нотки на нещо леко ментово, пиперливо. Продуктът съдържа голямо количество сол, за да повиши действието. Както вече разбрахте - нанася се вечер и действа докато спите. Нанасям не много количество, колкото да попие добре. Първоначално нанасях по-малко количество, за да видя как ще подейства и постепенно увеличавах количеството. Слагам по бедрата и корема и започвам да масажирам докато попие. Кожата става много приятна на допир. Придава усещане за пощипване, леко изтръпване и може би гъделичкащо усещане. Попива, не оставя петна по пижамката. На сутринта вече не усещам продукта по кожата си, но е станала много стегната, мека и гладка. Колкото по-дълго използвах продукта, толкова ефекта се засилваше. Сега кожата ми е много по-стегната, еластична и мека от преди.

Hugs!

0 коментара: