Лененото масло Barlean’s - за да бъдем здрави

май 27, 2014 Maia Georgieva 6 Comments

Здравейте! От няколко дена не съм блогвала, надявам се, че ви залипсвах поне малко :)
Бързам да си наваксам с една публикация за готин продукт, който исках да опитам от много време. Става дума за лененото масло Barlean’s.  Няколко приятелки опитаха продукта и след толкова много хвалби е време да го похваля и аз. Имам опаковка от 100 капсули, като се предлагат няколко различни опаковки грамажи - 100, 250, 45 капсули, както и течно ленено масло. Можете да видите на снимките как изглеждат капсулките. Доста големи са, желирани. Всяка е с покритие от рожков и съдържа 100% нерафинирано, нефилтрирано органично ленено масло.
Чувала съм, че лененото масло е много полезно. След кратко ровене из нета намерих информация за многото му полезни свойства:
  • Здраво сърце
  • Здравословни нива на холестерол
  • Здрави стави и кости
  • Енергия и издръжливост
  • Здравословни нива на кръвна захар
  • Здрава кожа, коса и нокти
Дневната доза за прием е 3 до 9 капсули. Може да се пие по време или след хранене. 



Аз пия по 3 капсули дневно. Чувствам се много добре - заредена с енергия, бодра и отпочинала. Странични ефекти не наблюдавам. Храносмилането ми също се задейства значително. Съхранявам го на видно място, за да не забравям да го пия. Не е нужно да се съхранява в хладилник. Препоръчвам го жестоко!
Още за лененото масло на Barlean’s можете да прочетете тук. Споделете, ако и вие сте го пили и какви са впечатленията ви за продукта.
До скоро :)

6 коментара:

  1. И аз съм много ЗА такива продукти, особено с храните които приемаме (гмо, оцветители, химикали и т.н) организма има нужда от истинска храна за да може да функционира правилно. Лененото семе от много години е продукт, който се ползва за много неща и е незаменимо в хранителната верига на човека. Признавам, на мен ми е трудно да пия продължително каквото и да е защото просто забравям и нещата остават на заден план, но сега ме подсещаш, че не трябва така и здравето е най-важно. Тъкмо сега имам нужда от една доза енергия :-)
    hellovixi.blogspot.com

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Много правилно си го казала, аз също мисля така :)

      Изтриване
  2. Каква му е цената и от аптека ли се закупува? А страничен ефект като повишен апетит забелязваш ли? Цепят ми се ноктите в момента, но спортувам и се придържам към определени храни, затова не ми се ще да започна да ям повече. :) Благодаря за споделенето, много полезно!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох, докато цъкна да прочета в линка и бях постнала. Сега видях, че 100 капсули са 30 лв, което за месец проба не е много. Пише, че е полезно за активни хора и засилва метаболизма, организма гори повече калории. Утре ще се посъветвам във фитнеса. Отново благодаря. :)

      Изтриване
    2. Здравей, да и аз докато отгоровя, ти вече откри информация. Точно така, тази разфасовка струва 30 лева. Можеш да го откриеш във всички аптеки. Не ми се яде повече от обикновено, откакто го пия.

      Изтриване