Слънчеви усмивки с Evterpa :):):):)

август 29, 2013 Maia Georgieva 3 Comments

♥Summer♡ Love♥ Beach ♡= Happiness.....













Дам, ♥ (обичам) плажът много, много, ама наистина много ми харесвааа. Жалко, че лятото е към края си и останаха съвсем малко летни дни. Да се надяваме поне, че и през септември ще има топли дни, на които да се наслаждаваме. А ето и едни продукти, които използвам на плажа. Те са на българската марка Evterpa. До сега не бях използвала техни плажни продукти, но опитах и останах впечатлена. Плюсовете са ниските цени и хубавото качество на продуктите, в което се убедих. Та ето и продуктите: Плажно масло с фактор 30, Плажно масло за бебета и деца отново с фактор 30 и Плажно мляко 3 в 1 с фактор 30. 
Започвам с продукта фаворит за мен, а именно Плажното масло за бебета и деца +SPF 30. 
Поместен е в готина синя тубичка - спрей от 55мл. Нанася се много лесно, само напръсквам участъка, който желая и разнасям с ръце. Попива бързо, като оставя приятна следа върху кожата ми и я ароматизира много приятно на кокос. На мен поне ми мирише на това. Много ми хареса маслото и смятам, че едно хубаво плажно олио трябва да е такова - мазничко, уханно и наистина да защитава кожата. Използвам го в часовете между 12 и 14, когато слънцето е най-силно. 
Следващият продукт е Плажно масло +SPF 30. То е 3 в 1 и: предпазва кожата, за хубав здравословен тен, против изсушаване. Опаковката му е от 100 мл, кафява, отново с пръскало за лесно нанасяне. Напръсквам там, където желая и разнасям. Оставям да попие хубаво в кожата. Това масло също ухае много хубаво, но миризмата на маслото за деца ми е фаворит. Кожата ми не се изсушава и стои приятно лъскава под жаркото слънце. Предпазва ме отлично от вредните слънчеви лъчи, но разбира се - нанасям го постоянно - преди излагане на слънце, след къпане във водата и на всеки час. Маслото е подходящо за лице и тяло. 
Плажно мляко +SPF 30 отново 3 в 1: висока защита, предпазва и овлажнява, за съвършен тен. Опаковката е много удобна, синя тубичка от 100 мл, която много лесно се пренася и не заема много място в плажното ми несесерче. Млякото е беличко на цвят, нанася се много лесно и само с няколко движения без да оставя бели следи и чувство за мазен ефект. Има чудесен аромат, който аз оприличавам като на парфюм :)
Кое ми допадна най-много в продуктите?! Ароматите, of course! Те са различни от всички плажни масла, които съм опитвала до момента. Супер слънчеви, нежни, летни аромати, които се разнасят по целия плаж....Просто не мога да им се наситя и не спирам да се подушвам след намазване :)))) Качеството на тези продукти многооо надвишава цената им. Те са доста евтини - всеки е до към 3-4 лева, а са просто страхотни!
Ето от кои магазини бихте могли да закупите продуктите: http://evterpa.eu/carta_evterpa.html
Надявам се да съм ви била полезна :)



3 коментара:

  1. Чудесни са, преди години си бях купила от пощата(странно, но факт), заради ниската цена, останах очарована. Другото им предимство, че после пясъка не се лепи по кожата, като при всички останали. Обаче после изчезна продукта. Сега се сетих и го потърсих в нета, четох отзиви и открих онлайн магазина им и непременно ще си поръчам.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да, за цената си наистина са много, много хубави!

      Изтриване