Мама знае

януари 16, 2024 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Обогатихме детския кът на Рая с книгата "Силата на избора" и картите за игра на mamaznae.eu. Просто чудесен избор!
Книгата ни учи, че всеки избор, който правим има свои последствия. Тя е под формата на игра и зависи как продължава от отговора на детето. Така историята може да завършва с пет различни края. Засегнати са теми като доброта, уважение, гняв, егоизъм, взаимоотношения с възрастни и връстници. Книгата е луксозна - с твърди корици и хубави дебели страници. Илюстрациите са просто прекрасни. Определено веднага грабнаха вниманието на Рая. Посочва всички от семейството и различните предмети по страниците. Също така се запушва в историята. Определено е прекрасна, поучителна история, която ще грабне и вашето дете.
Картите са игра определено са нещото, което много исках да Рая. Тя веднага ги хареса. Имаме няколко различни вида и са нещо, с което много играе. Взима си ги, сяда и започва да ги разглежда. mamaznae.eu имат три вида карти. Ние избрахме "Действия" и "Избери". Направени са от висококачествен картон със заоблени ъгли и специално покритие за многократна употреба, върху който може да се пише с маркер за бяла дъска. Картините, които са нарисувани са доста привличащи вниманието - цветни, големи, реалистични. Всеки комплект съдържа 54 карти. Помагат на децата да развиват своите езикови и комуникационни умения, логическо мислене и се забавляват. Стимулират развиването на мисленето, логиката, паметта и въображението. Спомагат за натрупването на пасивен речник при деца над 12 месеца. Картите "Действия" са разделени в шест категории и всяка от тях е с различен цвят. Категориите са: сетива - зелен, спорт и физическа активност - син, творчески - червен, грижа за себе си жълт, социално-емоционална - оранжев и ежедневни дейности - лилав. Детето трябва види картинката и да каже какво прави детето на нея.
Картите "Избери" са разделени в пет категории и всяка от тях е с различен цвят рамка. Категориите са: сетива - зелен, движение - син, домашни задачи - червен, хигиена - жълт и комуникация - оранжев. Тук детето трябва да разгледа картините и да избере за коя се отнася изречението по-горе.
Имам и код MAIA10 за 10% отстъпка на всичко в сайта на mamaznae.eu.
Какво бихте си взели първо?

Целувки и до скоро!


0 коментара: