Pierre Cardin Favorites

август 24, 2023 Maia Georgieva 0 Comments


PIERRE CARDIN е един разкошен бранд, с който се запознах наскоро. За всички, които вече го познават е ясно колко хубави са нещата им. Опитах три продукта, които използвам редовно за направата на грима си и определено се наредиха сред фаворитите ми в козметичната ми чантичка.

PIERRE CARDIN ФДТ Aqua WOW
Чудесен! Дълготраен, с минерален комплекс, на водна основа. Подходящ за всякакъв тип кожа. Предлага се в шест цвята, която моят beige warm 802 ми пасна отлично. Нито прекалено светъл, нито тъмен, с бежов подтон. Има средно към плътно покритие. Успява да покрие несъвършенствата перфектно и дава на кожата доза хидратация. Оставя я сатенено матова и се усеща супер хубаво и нежно. Харесва ми това, че изглежда супер, супер естествено върху лицето.

PIERRE CARDIN РУЖ
Още едно чудесно попадение. Има го в четири нюанса. Моят е 365 Spring Rose - страхотен, много нежен, леко розовеещ цвят. Чудесно пигментиран, нежен, с кадифена мекота. Лесно се нанася и дава на кожата прекраснен естествен здрав вид на кожата.

PIERRE CARDIN SHIMMERING ЗА УСТНИ
Обогатен с масло от ший. Седем цвята измежду които ще ви е трудно да изберете. Моят е Champagne 277. С вълшебен блясък и без лепкав слой. Хидратира, омекотява и дава обем на устните. Бързо ще се превърне във вашия любим летен глос за всеки повод.

Споделете ми дали и вие сте ги опитвали и кой е вашият любим техен продукт.

0 коментара: