Vitadea - козметика, вдъхновена от природата

април 07, 2023 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Хайде да видим колко от вас са използвали козметика с CBD. Признавам си, че аз за първи път опитвам. Тук имам цялата гама продукти на Vitadea. Брандът е български и продуктите им наистина изглеждат изкушаващо. Обичам да разнообразявам и да пробвам нови продукти, които да включвам в рутината си. Така реших да опитам нещо ново и да им се доверя. Те са 100% натурални, обогатени с чист канабидиол. Не съдържат изкуствени аромати и оцветители. Имаме анти-ейдж грижа за кожата - серум и крем, крем за тяло, както и шампоан и маска против косопад.
Най-много исках да опитам шампоана и маската. Подходящи са за всеки тип коса. Шампоанът съдържа 16 напълно естествени съставки, сред които конопено, орехово, лавандулово, кокосово, арганово масло, екстракти от коприва и хмел. Намалява косопада, ускорява растежа, заздравява косъма, намалява производството на себум. Маската за коса заздравява и регенерира косъма, предотвратява изтъняването, хидратира косъма в дълбочина, богато съдържание на аминокиселини. Съдържа масла от баобаб, ший, кокос, орех, рициново, пчелен восък, екстракт от коприва.
Определено са чудесно дуо, което се допълва и действат на косата ми отлично. След измиване е супер жизнена, мека и блестяща, а и сякаш не се омазнява толкова бързо. Ще си ги взема със сигурност, защото вече ги преполових. Опаковките с помпички са много удобни и определено ги искам по-голям размер.
Кремът за тяло е подходящ за ежедневна употреба, както и преди, така и след физическо натоварване. Съставът му също е чудесен. Комбинация от масло от ший, конопено масло, арганово, пчелен восък, арника, екстракти от хвойна, лют червен пипер, хамамелис, розмарин, лайка, токоферо. С приятна гъста консистенция. Разнася се чудесно и попива бързо. Ароматът е много приятен. Хидратира просто разкошно в дълбочина. Не оставя неприятен филм след себе си. Кожата е чудесно хидратирана и омекотена, възвърнала еластичността си. Също така, нещо много интересно е, че има затоплящ и отпускащ ефект. Загрява много готино и дълго след това усещам как пощипва по кожата ми. Определено, ако обичате подобен ефект, го опитайте, защото е много готин.
Грижата им за лице също е много добра. Използвах крема и серума в комбинация. Сутрин нанасях само крем, а вечер първо от серума и след това от крема. Богати са на аминокиселини и естeствени масла, със 16 изцяло натурални съставки и без изкуствени аромати и оцветители. Кремът успокоява и защитава кожата на лицето, изглажда фините линии и бръчки, ефективен е и при акне. Подходящ за всеки тип кожа. Серумът е с 250 mg CBD. Особено подходящ за суха кожа. Хидратира кожата в дълбочина, контролира стареенето на кожата, облекчава сухотата, възстановява увредената кожа. Има противовъзпалителни и антибактериални свойства. И двата продукта са изключително богати и хидратиращи. Оставят кожата мека, нежна, сияйна и чудесно хидратирана. Кремът е просто перфентен. Кожата ми след него става като кадифе. Серумът от своя страна е перфектната грижа нощем, за да зареди кожата с хидратация и да я успокои.

Можете да ги разгледате и закупите на https://vitadea.bg/.


Като цяло продуктите им са разкошни!

Целувки и до скоро!

0 коментара: