Libresse & BUZZStore

април 03, 2023 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!
Да си поговорим за онова време от месеца, когато искаме да се чувстваме защитени и сигурни. Тук на помощ ни идват превръзките на Libresse. Признавам си, че отдавна не бях залагала на тях. Ето, че ги опитах, благодарение на новата кампания на Libresse и BUZZStore Bulgaria.
Дневните превръзки Libresse Ultra + и Ultra+ Natural ни помагат да се движим смело, а нощните Libresse Ultra Goodnight и Ultra Goodnight XL да спим без притеснения. Изобщо са верни помощници на всяка жена. Тайната в тяхната надеждност се крие в трите защитни зони, бариери от всички страни, бързо абсорбиращи са, максимална приспособимост. Горният им слой позволява на кожата да диша, специално оформени краища, които задържат течността вътре.
С бебка постоянно съм в движение и нямам никакво време за нищо. Признавам си, превръзките ме спасиха не в една или две ситуации. Определено ми доказаха, че мога спокойно да им се доверя и занапред. Дават свежест, комфорт, меки и дискретни. Освен всичко това и защитават без да протичат.

Споделете ми дали сте ги опитали и на коя марка се доверявате вие.

Целувки и до скоро!

0 коментара: