La Roche-Posay Cicaplast Baume B5+ & Cicaplast SPRAY B5

декември 16, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!

Ех, че е хубаво в забързаното ни ежедневие да има такива продукти като новите две попълнения на La Roche-Posay. Идеални са за носене дори в дамската чанта и ако потрябват, просто вадиш, нанасяш и готово! Отново имаме мека, здрава и защитена кожа на секундата. Покрай бебка постоянно имам домакински задължения. Често пропускам да си обърна внимание, било то дори да намажа ръцете си с крем. Доста често са изключително груби и сухи, а студът навън допринася допълнително за това. Откакто имам балсама Cicaplast Baume B5+ и спрея Cicaplast Spray B5+ кожата на ръцете ми значително се подобри. Освен това доста често ги използвам при зачервявания, подсичане и суха кожа за бебка. Никога до сега не са ме предавали и ако видя например зачервяване зад ушите или на вратлето, веднага нанасям. Просто след едно-две намазвания, всичко е отминало.

Cicaplast Baume B5+ е многофункционален балсам, който успокоява и защитава раздразнената кожа. Подходящ е за цялото семейство. Формула, разработена с ексклузивен пребиотик Tribioma, обогатена с мадекасозид – възстановяваща активна съставка, успокояващ пантенол и антибактериални вещества.Съдържа още термална вода La Roche-Posay. Успокоява, подхранва и защитава сухата кожа, за да подпомогне възстановяването на функцията на кожната бариера.

Изключително мек, приятен балсам с немазна текстура, която не оставя бели следи. Не се усеща аромат. Разнася се лесно и оставя приятно усещане след себе си за хидратация и кадифена мекота и гладкост.
Другият продукт е Cicaplast SPRAY B5. Това е първият концентриран спрей, който не изсушава кожата. Има за цел да я възстанови и успокои благодарение на своята формула мадекасосид + мед- манган и пантенол.

Супер лесен е за нанасяне. В случаите, в които бебка не иска да застане, за да я намажа, използвам него. Както и за места, които са трудно достъпни. Просто впръсквам на мястото, което е възпалено. Има прозрачна немазна текстура без аромат, която бързо попива в кожата.

Можете да ги откриете по аптеките.

Споделете ми дали вече сте ги пробвали.

Целувки и до скоро!

0 коментара: