Ikarov Beauty Products

декември 09, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Отдавна не бях използвала продукти на Ikarov. Сега си ги използвам толкова често и много им се кефя. Както аз обичам да ги наричам - "истински" продукти, с природни съставки. 
Един любопитен за мен продукт беше техният балансиращ и матиращ серум за лице. Създаден е чрез добавяне на CBD и MCT (неутрално средноверижно триглицеридно масло) и други активни съставки към прецизен бленд от няколко растителни масла – жожоба, гроздови семена, кокос и маслинови фитостероли. Има за цел да матира и поддържа здравословния баланс на микроорганизмите върху кожата; да свие порите, без да ги запушва; да регулира себума, да избистри тена и да забави процесите на стареене. Балансира кожата, освежава я, дава нужната хидратация, като я оставя да се чувства много комфортно.
Друг продукт, който много, много хвалеха различни момичета и виждаха чудесни резултати е техният стимулант за растеж на косата. Създаден е чрез добавяне на абсолю от коприва и други активни съставки към база от бадемово масло. Подхранва и заздравява корените, стимулира растежа на косъма, намалява косопада, регулира себума и успокоява скалпа. След бременността, косата ми започна да капе осезаемо и пробвах какво ли не, за да я спася. Нанасям го преди да измия косата си, като хубаво втривам в скалпа. Усеща се невероятно серж аромат. Леко ми пощипва, докато чакам с него около половин или един час в зависимост колко време имам. Косата се измива лесно след него и остава жива. Косата живва и определено спря да капе толкова много. 
Детоксикиращият скраб за тяло ухае брутално яко. Просто ми идва да си го похапна докато масажирам по тялото. Почиства, отстранява мъртвите клетки и извежда токсините от кожата. Съдържа 3 вида натурални ексфолиращи частици с различна големина - захар, оризов грис и кафе. Ексфолира перфектно кожата и я оставя мекичка.
След баня пък нанасям от техните боди масла. Буквално се топят изпод пръстите ми. Миналата зима също ги имах и ги измазах за нула време. Омекотяват кожата супер добре и се разнасят вълшебни ухания. Който и да изберете, няма да сгрешите. Това със ший, има аромат на портокал и ванилия. Зимният балсам ухае на канела, в съчетание с етеричните масла от портокал и мандарина, носят празнично настроение. А маслото за тяло зимна магия носи завладяващ аромат на карамфил, канела и портокал.
Споделете ми дали сте ги опитвали и вие и имате ли си любимец сред тях.
Продукти могат да се намерят в DM, аптеки Ремедиум, Медея, Софармаси, Афия, Витания, Гален; дрогерии Макаса; Балев Био и някои онлайн магазини - bio-brands.eu, ozone.bg, framar.bg, aptekabg.com

Целувки и до скоро!

0 коментара: