Време за баня

август 26, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

 

Любимо време на бебка - къпането. Толкова много обича водата. Вече изобщо не се страхува. Докато в началото стискаше ръчички в юмручета, изобщо не отпускаше крачета от подложката за къпане за новородено, сега й е голям кеф. Вече не стиска ръчички, а ги отпуска свободно и плиска с тях, движи свободно краченцата си във вода, цопка, опъва се чак до края на ваната и се смее от кеф. Когато види пък каничката, с която й поливаме главата, веднага премрежва поглед и мига с очички, защото знае, че ще бъде полята с вода. Толкова сладко! Изобщо не предполагах, че едно къпане на новородено ще бъде толкова забавно!
За четири месеца използвахме няколко марки козметика. В момента сме с тази на Bioderma ABC Derm и е чудесна. Отразява се добре на кожата й. Опаковките са практични и лесни за използване в много красив син цвят. Предлагат пълен набор от продукти, необходими за грижата за детската кожа. Избрах душ-гелът Bioderma ABC Derm Moussant да е в най-големият размер, за да имаме за по-дълго време, а и е с помпичка, което ни улеснява в банята. Изключително деликатен и мек към нежната бебешка кожа. Подходящ е за ежедневна употреба веднага след раждането. Има хипоалергенна структура и гарантира отлична толерантност на кожата. Не съдържа сапун и взема предвид физиологичния баланс на чувствителната детска кожа. Подходящ е за всеки тип кожа. Съдържа екстракт от кокосово масло. Текстурата му е гелообразна, прозрачна с много лек, приятен аромат. Не е много гъста и това го прави лесен за разнасяне и отмиване. Разпенва се хубаво и измива чудесно кожата на бебка, без да я изсушава. С него освен тялото, измиваме и косичката й. Не люти на очите. Ще го вземемае отново и отново. Хареса ни определено!
Другият продукт, който имаме е хидратиращото мляко за лице и тяло ABC Derm Hydratant. То е предназначено за много чувствителна детска кожа. Осигурява перфектна хидратация. Предотвратява сърбежа и дискомфорта. Хидратира и омекотява детската кожа, оставя я фина на допир. Подходящо е да се използва още от раждането. Сред основните съставки имаме вазелин и глицерин, съдържа и нежен, хипоалергенен парфюм. Текстурата му е гъста, млечно бяла с превъзходен лек аромат. Толкова много ми допада как ухае на чистота, на бебе. Лесно се разнася и попива бързо, като оставя кожата с перфектна гладкост и хидратация.  
Споделете ми дали сте ги пробвали и какво мислите за тях.

Целувки и до скоро!

0 коментара: