Spring Makeup Products

април 14, 2022 Maia Georgieva 0 Comments

Дааа, много красива декоративна козметика имаме тук за създаване на пролетни визии. Особено тези червила! Ах, обсебена съм от тях! Обичам червила в красиви опаковки, а ако са златисти - още по-добре! И трите са на L’Oréal Paris и са просто прелест! Не знам точно колко време избирах цветовете, но ми харесват страшно много и съм доволна от избора си на нюанси. Имаме чудесно овлажняващото с плътен цвят L’Oréal ParisColor Riche Les Nus в 181 Nu Intense, даващото разкошен блясък, силен гланц, обем и сочност L’Oréal Paris Color Riche Shine - 112 Only In Paris и приятно омекотяващото и супер комфортно L’Oréal Paris Color  Riche Collection Privée - Eva´s Nude. Меки и кремообразни. Стоят прелестно и се усещат разкошно върху устните! Създават ми супер пролетно настроение и са в прекрасни неутрални нюанси за всекидневието. Препоръчвам ги да ги погледнете.
Красивата златна опаковка на Max Factor Facefinity крие фон дьо тен и пудра в едно. Много любим както на мен, така и на сестра ми. С много добра покривност, отлично изравнява тена на лицето, уеднаквява кожата и прикрива недостатъците. Оставя кожата матова и свежа. Нанася се много лесно с апликатора който се крие в кутийката. Огледалцето вътре върши чудесна работа. Цветът 003 Natural е чудесен и пасва идеално. Няма разлика, прелива се много добре и не стои като маска. Освен това има SPF 20 и предпазва кожата от UV лъчите.
Отново ще ви похваля уникалната спирала за очи L’Oréal Paris Unlimited. Колкото повече я използвам, толкова повече ми харесва! Изключително бързо и лесно се нанася. Свиканах да я поставям буквално за минута. Прави миглите удължени, прекрасно разделени и пълни с обем. Компактна, не се размазва, не цапа, не дразни очите, премахва се лесно. Ще я взимам отново и отново! Сега ще я подаря на сестра ми и знам, че и тя много ще я хареса.

Споделете ми какви са вашите нови декоративни гримове за пролетта.

Целувки и до скоро!

0 коментара: