Слънчева, цветна и ароматна великденска кутия на Pick N Dazzle

април 16, 2022 Maia Georgieva 0 Comments


Тъй като кутията на Pick N Dazzle за Великден страшно много ми хареса, реших да ви разкажа за всеки един продуктите, които съдържа тя. Като цяло всички са раз-кош-ни и е истинско удоволстие да се използва всеки един от тях. Както вече ви казах - супер цветни, вълшебно ароматни, мега готини и разкошно уханни.
Първият продукт, който имаме тук и веднага изпробвах е богатото масло за тяло Treets Traditions Nourishing Spirits. Комбинация от традиционно африканско масло от ший, което овлажнява и защитава кожата и маслото от Марула, което има способността да подобрява еластичността и здравината на кожата. Отличено за суха кожа. Има мноого гъста текстура, която при разтриване се разтавя и се усеща безумно яко върху кожата. С изключителен, нежен аромат, който се запазва върху кожата и мнооого ми допада. Приказно е!
Още един разкошен продукт на Treets Traditions, който открих е тяхното магическо супер подхранващо олио за лице, коса, тяло, нокти и ръце Treets Traditions Nourishing Spirits Miracle Oil. С 6 ценни натурални масла - включително масло от Баобаб, Марула и витамин Е. Намалява появата на стрии и белези. Високо ефективен за дехидратирана и застаряваща кожа. Помага за подобряване на външния вид на увредената кожа. Подходящ за нормална, суха и чувствителна кожа. Изключително готино и мултифункционално. Може да се използва навсякъде, за да омекотим и подхраним, както косата, така и кожата. Много приятно се усеща върху кожата и я омякотява готино без да омазнява, оставяйки ухание на сладък пъпеш.
Друго, супер интересно и забавно е сапунът Raving Rainbow също на на Treets Traditions. Блокчето изглежда меега яко! Толкова цветно, шарено и уауу. Освен това и ухае якичко.
В кутията е включен и продукт за лице. Това е вълшебният регенериращ серум Symbiosis Prestige Revitalising & Redensifying Facial Serum. Действа за намаляване признаците на стареене и сухота, помага за регенериране и изглаждане на кожата. Брандът е английски, доста висок клас и имат разкошни неща наистина. Това е първият техен продукт, които опитвам и е наистина топ попадение. Кожата ми веднага се влюби в серума. Има нежна лека текстура, с приятен аромат. Действа чудесно, като омекотява и хидратира балансирано. Дава прекрасно комфортно усещане.
Палитрата Sun Color е топ за лятото. Съдържа сенки, контур и хайлайтър - всичко в едно за оформяне на изискана и перфектна визия. С кремообразна, мека текстура, която не се разпрашва. Красиви наситени перлени цветове, които се преливат много лесно.
Имаме си и четка за сенки, която е глитерна и много ме радва. Всичко що блести си ми харесва! Чудесна за нанасяне и преливане на сенки.
Продуктът за коса, които откриваме е балсамът Mades Hair Care за тънка и увредена коса. Веднага го поставих в банята, защото имам нужда от подхранване.
И накрая - един безумно як скраб за тяло - Mades Cosmetics Chapter 05 Body Scrub. Ефективна и нежна формула, обогатена с пчелен восък, масло от ший и витамин Е. Този скраб за тяло със захарни кристали и глицерин позволява да се елиминират мъртвите клетки на най-повърхностния слой на кожата, което я прави мека и копринена и готова за последващи процедури. Аромат на праскова с нотки на плодове, кайсия, орхидея и фон на сладка ванилия. Не съдържа парабени и оцветители. С прозрачна гъста текстура, в която се виждат малки ексфолиращи частички. Препоръчвам ви да го пробвате. Уникално усещане дава. Нежно масажира кожата и я оставя супер гладка и мека. За аромата нямам думи - просто е вълшебен. Толкова наситен, енергизиращ и ми действа чудесно за под душа.

Кой продукт ви хареса най-много и бихте искали да пробвате?

Можете да разгледате и поръчате кутията на: https://www.pickndazzle.com/bg/exclusive


Целувки и до скоро!

0 коментара: