DESERT BLISS - душ гел и сапун с натурално камилско мляко

септември 04, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте всички!
Отново съм тук с нов пост! Днес ви показвам два продукта на DESERT BLISS, които в състава си имат камилско мляко и наистина ми беше супер забавно и готино да ги опитам. Нямах търпение да пристигнат и да ги пробвам. До сега не съм имала продукти с камилско мляко и ми беше интересно. Както го наричат - бялото злато на пустинята. От хилядолетия, бедуините са оценявали и използвали камилското мляко, за да поддържат здраво тяло. Богато на алфа-хидрокси киселини, витамини, анти-стареещи и противовъзпалителни протеини, камилското мляко е изключително. DESERT BLISS е бранд, който предлага продукти за лице и тяло с камилско мляко, като аз избрах душ гел, сапун и за баня. Реших да ги изпробвам достатъчно дълго, за да събера впечатления и да видя как се чувства кожата ми с тях.
Първо се поглезих с душ гела. Съдържа натурално камилско мляко, екстракт от розмарин, масло от кокос и маслина. Камилското мляко от пустинята почитано от бедуините за здрава и сияеща кожа. Почиства и омекотява кожата, спомага за регулиране на минералния и воден баланс. Натуралните съставки подхранват и предпазват кожата на тялото от ежедневния стрес и агресивното въздействие на околната среда. Камилското мляко в съчетание с натурални растителни масла отлично тонизира кожата, осигурява дълготрайна защита с подмладяващо действие. С прекрасна супер нежна и мека текстура, с лек аромат на акация. Разпенва се нежно и прави богата кремообразна пяна, която почиства идеално кожата.
Можете да го откриете на https://desertbliss.eu/

Сапунът пък е толкова красив, че не ми се искаше да го използвам и развалям перфектно кръглата му форма с щампа на розичка. Все пак го направих. Съдържа камилско мляко, розова вода и екстракт розмарин в уникално съчетание от натурални растителни масла от кокос и маслина. Доста икономичен се оказа и го използвах дълго време. Нежен и приятен на допир, с готин аромат на роза. Създаващ мекичка пяна. Почиства, подхранва и оставя кожата копринено гладка.
Повече на https://desertbliss.eu/.

Също така пробвах и пилинг ръкавицата от 100% естествена коприна. Имам и една много забавна история с нея. Докато я снимах, вятъра я отнесе и тя хвръкна през терасата. Търсих я доста време около блока, но безуспешно. След като се върна приятелят ми и му споделих какво се е случило, той също отиде да я потърси и за радост. Йееей - откри я! Та си я използваме и нея. Изключително лека, мекичка и приятна е. Усеща се много луксозно. Чудесна е за пилинг масаж. Ексфолира кожата супер нежно и подобрява циркулацията на кръвния поток, притока на кислород, обмена на хранителни вещества, абсорбацията и стимулира клетъчния метаболизъм. Кожата остава мека, гладка и нежна като коприна.
Можете да прочетете повече на https://desertbliss.eu/
Споделете ми дали сте ги опитвали и кой е любимият ви техен продукт.
Целувки и до скоро!

0 коментара: