My Bestie Kérastase Chronologiste

август 31, 2021 Maia Georgieva 0 Comments

Chronologiste води класацията за една от най-добрите и успешни серии на Kérastase. Това, разбира се, наложи и аз да пожелая да ги опитам и да усетя разкошотията, която наистина носят продуктите. Съдържат хиалуронова киселина, абисин, витамин Е. Подходящи са за всеки тип коса. Имат невероятен дълготраен аромат, който усещам и върху косата си след това. Той се дължи на чаена роза, мускус и дървесни нотки. Оказаха се чудесни за моята тънка коса със сухи крайчета и бързоомазнавящ се скалп. Ако искате нещо наистина много хубаво, с две ръце съм "за" маската и шампоана Chronologiste. Перфектна комбина за суперска коса!
Kérastase Chronologiste Bain Régénérant е подсилващ и ревитализиращ шампоан анти стареене. Разкошно луксозно изживяване, което всяка жена трябва да усети. Има гъста прозрачна гелообразна текстура с невероятен дълготраен аромат. Той се дължи на чаената роза, мускуса и дървесните нотки. Нежно отстранява замърсяванията от скалпа, придава продължителна хидратация, блясък и сила на косъма – от корените чак до връхчетата, бори се с признаците на стареене на скалпа и косата, предпазва от неблагоприятните външни влияния. Измива прекрасно косата и не се омазнява два дни, като стои все така плътна, жизнена и блестяща.
Kérastase Chronologiste Masque Intense Régénérant е ревитализираща маска против признаците на стареене на косата. Изглажда, подхранва и ревитализира косата. Укрепва косъма, придава блясък и предпазва от неблагоприятните външни влияния и UV лъчите. Грижи се също за хидратацията и здравето на скалпа. Разпределям малко от гъстата бяла текстура по дължините, изчаквам така няколко минути и изплаквам. Прави косата перфектно гладка, копринено мека и лъскава.

Двата продукта са разкошни и заедно наистина вършат чудеса. Косата ми винаги си личи, когато е измита с тях. Стои толкова хидратирана, жизнена, блестяща и като цяло се усеща много, много хубава. Определено си заслужават за цената си и ги препоръчвам.

Целувки и до скоро!

0 коментара: