Nature of Agiva Fruit Salad

септември 12, 2020 Maia Georgieva 0 Comments

Охааа, плодова салата за коса и тяло. Това са новите продукти на Nature of Agiva от серията Fruit Salad, които са тооолкова вкусно ухаещи, че не мога да им се наситя. Сред новите неща ще откриете шампоани, маски, захарни скрабове и душ-гелове, съдържащи 100% свежи сокове. В толкова цветни и якички опаковки! Имаме уникални комбинации като диня, пъпеш и мед, както и манго, киви, авокадо. А какво ще кажете за йогурт, розова вода и шоколад? О, да не пропусна и грейпфрут, лайм и мента. Всички тези чудесни комбинации вече опитах, остана само този с малина, горски плодове и черен пипер. Вие продуктите с кой аромат бихте избрали? 100% плодова салата за жадна коса и кожа! Насладете им се!
Продължавайте да четете, за да разберете какво опитах аз.
Шампоанът, който имам е със 100% естествени сокове от диня и пъпеш, мед. Има за цел да подхрани и хидратира косата, придавайки й неустоим блясък и жизненост. Също така обещава да предпази цвета. Има уникален аромат! Невероятна комбинация от диня и пъпеш, като определено динята тук надделява. Измива косата чудесно и я оставя блястяща и жива.

Маската, която опитах е с розова вода, тъмен шоколад и йогурт. Описват я като храна за сетивата и косата със 100% натурална розова вода, какаово масло, млечен протеин и арганово масло. Възвръща силите и възстановява изтощената и суха коса от корените до върха. Плодовият комплекс подхранва с витамини, а маслото от арган осигурява дълбока регенерация. Също като шампоана ще предпази цвета. Има просто уникален аромат на шоколад и плътна гъста бяла консистенция. Определено, докато я разпределям и втривам в косата ми се иска да похапна. 

С деликатно измиваща формула. Много се радвам, че опитах точно този душ-гел, защото е със супер освежаващ аромат на манго. Съдържа 100% свежи сокове от манго, киви и авокадо, които хранят кожата с витамини и неутрализират стреса. Богата овлажняваща грижа, храна за сетивата, с релаксиращ аромат. Има прозрачна гъста текстура, която измива супер деликатно.

Този готин захарен скраб е храна за сетивата и кожата, със 100% свежи плодови сокове, истинска захар и 100 % естествени ексфолиращи частици. Съдържа натурални масла за копринено гладка, мека и подхранена кожа. Подходящ е за лице и тяло, като аз го използвам само върху тялото. Нанасям го върху влажна кожа и масажирам. Нежно ексфолира кожата и премахва мъртвите клетки, оставяйки я чудесно гладка. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: