Alfiola Shampoo & Serum Mask

май 07, 2020 Maia Georgieva 0 Comments


Тези дни скъсих доста косата си, защото определено имаше нужда от освежаване. Сега изглежда по-плътна, жива и обемна. Определено я чувствам чудесно и изглежда в пъти по-добре. Колко от вас също решиха да подстрижат доста от косата си тази пролет? Продължавам да използвам и шампоани за растеж и подхранване, като в последно време залагам най-вече на такива. Най-новият, който имам е на Alfiola. Отдавана исках да пробвам нещата им и ето, че вече го направих. Шампоанът и серум-маската имат за цел да стимулират растежа на косата, да намалят косопада, да подхранят и укрепят корените и косата и да заздравят структурата на косъма. Също така придават блясък и еластичност, намаляват цъфтежите и накъсванията, запазват обема на косата по-дълго време и осигуряват естествена защита от слънце, студ и др. Съдържат масла от зелена ябълка, магнолия, ванилия и ветивер, на които се дължи и вълнуващият им аромат. Опаковките им са изключително готини и много ми допада дизайна на етикетите. 



Шампоанът е има бял цвят с перлен отблясък и много осезаем аромат. Хубаво се разпенва и ароматът се разнася в цялата баня. 
Серум-маската е с гъста кремообразна бяла консистенция със също толкова приятен аромат. Разпределям я по дължините, изчаквам няколко минути, след което изплаквам.
След измиване косата ми стои много приятна и ухае чудесно. Продължавам да ги използвам и винаги съм доволна от резултата с тях. 

Подарете си и вие това удоволствие на вашата коса. Можете да ги откриете на https://alfiola.bg/С код MAIA20 ще получите 20% отстъпка от цената им. 

Целувки и до скоро!

0 коментара: