ECODENTA Тoothpaste for My Perfect Smile

май 23, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Изключително много съм се пристрастила към пастите за зъби на Ecodenta. Колкото и смешно да прозвучи, имаше дни, в които нямах търпение да стана, за да си измия зъбите и да стане време за лягане, за да използвам пастата отново. Дори се запасявам с няколко, за да имам за достатъчно дълго време. Сменям ги и скоро ще пробвам май всички видове, които Ecodenta имат.
За втори път си взимам ECODENTA Refreshing Anti-Plaque Toothpaste with Cranberry Extract and Kalident, защото много ми хареса предния път. Тя е с екстракт от червена боровинка и Kalident (течен емайл), която предпазва и от образуване на зъбен камък и плака. Има светло розов цвят, много мек вкус и измива прекрасно. 
Този път избрах и Ecodenta Toothpaste Whitening Anti Coffee & Tobacco за избелване на зъбите, която помага премахването на петна от тютюн и напитки. Тя е специално разработена за хора, употребяващи кафе, чай, червено вино и цигари. Включеното в състава и етеричното масло от бергамот има изключително ободряващ свеж цитрусов вкус. С минимум абразиви, етеричното масло от лимон помага ефективно за премахване на жълтите петна по зъбите, причинени от консумация на цветни напитки и тютюнопушене. Тази паста на Екодента отстранява лошия дъх, а калциевият комплекс - Kalident, елиминира микропукнатините и драскотини в емайла. Исках да я пробвам, защото пия кафе макар и само едно на ден и мисля, че до голяма степен оказва влияние върху потъмняването на зъбите. Все още не съм я пробвала. 
 Най-много исках да опитам комплекта ECODENTA Pineapple mornings and Bilberry nights, включващ сутрешна и вечерна паста за зъби и затова ги пробвах първи. Жълтата е сутрешната паста за зъби. Тя е с с ананас и е напълно съобразен продукт с нуждите на зъбите сутрин. Ананасът в състава се грижи да подготви зъбите за утрешния ден, като заздрави емайла и защити от плака. Също така натурално избелва зъбите и осигурява дълготрайна чистота на устната кухина. Не съдържа флуорид. С 98% съставки от натурален произход. Пастата е бяла на цвят и с уникален лек ментов вкус и аромат. Има гъста бяла текстура с ментов аромат. Оставя много приятно ненатрапващо се ментово усещане след измиване, дъхът ми е свеж за доста дълго време и усешам зъбите си перфектно измити. Мотото на пастата е супер сладко - "Kick off your day the pineapple way". 
Вечерна паста за зъби е с боровинка. Също изцяло съобразен продукт за нуждите на зъбите вечер. Боровинката в състава, успокоява зъбите и венците, като ги прави по-малко чувствителни. Пастата за зъби съдържа флуорид. Самата паста прилича на сладко за похапване, защото има кафеникав цвят и много сладък аромат на боровинки. След разтъркване се образува бяла мека пяна. Не се разпенва като цяло много. Боровинковата паста оставя много хубаво свежо усещане. Усеща се дъх на боровинка и мента. За постигане на най-добри резултатите е препоръчително да се използват двете в комбимация. И двете пасти са изключително свежи. Отлично измиват зъбите.
Успях ли да ви изкуша да ги пробвате? 
Ще ги намерите по аптеките. Доста изгодни са в parfimo.bg, където винаги имат невероятни промоции.
Целувки и до скоро!

0 коментара: