Четири готини тениски, които бих носила с удоволствие тази пролет

април 10, 2019 Maia Georgieva 0 Comments


Хей, здравейте!
Коя е любимата ви дреха за пролетта? А имате ли си препочитано съчетание от дрехи? Например топ и панталон? Риза и дънки? А може би обичате повече полите с някое потниче и сако? Колко от вас обичат да носят просто тениска и дънки през пролетта? Обзалагам се, че един голям процент ще ми отговорят с да. Това е съчетание, на което всеки залага, защото хем е лесно, хем практично. Аз също се чувствам много комфортно облечена просто с памучна тениска с готин принт и чифт дънки. Тази пролет мисля също да избера точно тази комбинация и може би всеки ден ще можете да ме видите облечена така. Разбира се, актуалните цветове всяка пролет са различни. Обикновено цветовете идват и си отиват. Никога не робувам на актуалното. За пролетта например винаги много съм харесвала и продължавам да предпочитам бялото, както и розовото. Разглеждайки ree.bg, попаднах на няколко страхотни дамски тениски, които ми грабнаха вниманието и бих носила с удоволствие тази пролет. Ето ги и тях. 
Първата е тази тениска с О-деколте и къс ръкав. Принтът е загадъчен и доста интересен. Това са два силуета, готови за сладка целувка. Обичам такива бели тениски с надписи. Ще я откриете ето тук.
Много харесах и тази, която също можете да погледнете ето тук. Отново в бял цвят с леко намачкан ефект. Прекрасните бродерии по рамената я освежават и изглежда толкова сладко.
За къде сме без пайети и малко блясък? Ето ги и тях! Изкушаващи устни от пайети ни се усмихват от третата тениска, която избрах да ви покажа. Ето тук бихте могли да я видите.
Преложение номер четири е малко по-разчупено и цветно. Геометрични фигури  в прекрасно съчетани пастелни цветове и сладки ръкавки. Прекалено свеж е! Тук можете да го разгледате.
В сайта има огромни разнообразие от тениски и топове и може би и вие ще окриете и вашия.

Целувки и до скоро!

0 коментара: