ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition Products

април 15, 2019 Maia Georgieva 0 Comments



Bonjour! Франция пристигна при нас благодарение на новите продукти на ARTISTRY STUDIO™ от серията Parisian Style Edition. Всички те са невероятни и съм много щастлива, че успях да се докосна до тях. Веднага ви ги показвам и ви каня на незабравимо пътешествие в света на гримовете. Винаги съм харесвала опаковките на продуктите и дизайнерския им подход. Те не са кичозни, крещящи и твърде претрупани. Те са семпли, отличават се с изисканост, изключително изпипани и до най-малкия детайл и разбира се - изключително здрави и добре направени. От картонените кутийки ни наблюдават сладки момичета в наситени цветове. Докато самите опаковки са черно-бели. От тях също ни се усмихват тези така сладки момичета във френски стил. Те са дело на френския илюстратор Adolie Day, тъй като в концепцията на ARTISTRY STUDIO™ стоят няколко елемента - градът, изкуството и модата. Определено тези прелестни опаковки успяват да ни пренесат във Франция. Опитах най-интригуващите неща. Вижте ги!


Гелът за вежди 3-in-1 Brow Shaper ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition е изключително впечатляващ. Откакто го имам не съм спряла да го използвам и не съм използвала друг продукт за веджите си. Изключително бързо се превърна в мега любим продукт. Опаковката носи полъха на Франция. Бурканчето с продукта е стъклено, докато горната част е една малкa Айфелова кула, в която се крие и мека скосена четка. Тя позволява прецизно и лесно нанасяне. Предлага се в два цвята - по-светло и по-тъмно кафяв. Моят е Crème Caramel - по-светлия. Пасва ми много добре и стои супер естествено. Гелът не е прекалено твърд, нито прекалено мек за работа, нанася се лесно. Понякога първо изкарвам малко количество върху ръката си и след това взимам от там с четката. Толкова е дълготраен, че може два дни да си личи там, където е бил върху ръката ми. Изтрива се доста трудно, колкото и пъти да измия ръката си. По същия начин е и върху веждите - няма размазване, няма изтриване просто с вода или с минаване с пръст по веждата. Този продукт тотално изпревари всички останали продукти за вежди, които имам. Изключително щастлива съм с него. Просто перфектният продукт за вежди.



Още един много много приятен продукт е течното червило Liquid Lip Color ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition. Сладката компактна и изключително компактна тубичка с мек накрайник много бързо успя да ми се хареса. Веднага попадна в чантата ми и е навсякъде с мен, опрелено успявайки да вдъхне настроение и малко цвят в деня ми. Предлага се в четири различни цвята. Моят е Bastille Berries. Прекрасен плътен наситен боровинков цвят, както подсказва и името му. Стои гланцово, блестящо и много красиво. Нанася се лесно, дори и с една ръка, като просто се стисне тубичката. Чувства се изключително комфортно върху устните без да лепне и да се размазва. Прави ги меки и гладки, което от изключително значение за мен. След като го нанасях дни наред и му се наслаждавах толкова много, мога да твърдя, че издържа наистина дълго време върху устните. А дори и да се изтрие, върху тях остава един лек нюанс като отпечатък, отново правеща ме свежа. 
Виждате и следващия изключително готин продукт, който се превърна в нещо като лице на серията. Когато за първи път се заговори за нея, това беше първият продукт, който видях и запомних. Може би, защото изглежда много интересно и е нещо доста нетрадиционно. Cheek & Lip Duo ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition е 2-в-1 продукт за скули и устни. Съдържаща масло от семена на шафранка и екстракт от лайка. Има три различни цветове комбинации. Моята Polaris Pink се състои от тъмно розов и светло розов цвят, които могат да се използват, както по отделно така и заедно в комбинация. Двата цвята прекрасно се смесват и допълват. Първо начално ги използвах самостоятелно само като балсам за устни, но след това видях колко е яко да се смесват и започнах да експериментирам, като ги съчетавам и правя по-светли и по-тъмни комбинации. Продължавах да го използвам върху устните, а отскоро се престаших и леко го нанасям и върху скулите. Обичам да смесвам двата цвята с пръсти, като взимам повече от светлия цвят и малко от по-тъмния, след което нанасям леко на върха на скулите, както и по-богато по устните. Придава много приятен ненатрапващ се розовеещ цвят с матов завършек. Трябва да го опитате, за да видите колко е готино и забавно да се работи с него и колко естествено стои. 
За накрая ви оставих да ви покажа мега забалежителната палитра със сенки за очи Eye Shadow Palette ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition. Чудно красива палитра, с шест уникално пигментирани цвята. Просто си е истинско бижу. Палитрата е просто прекрасна. Толкова много й се радвам и с удоволствие се гримирам с нея. Опаковката е много стабилна, здрава и се затваря плътно. С хубаво и голямо огледало, което много често използвам. Към палитрата идва и апликатор с два накрайника. От едната страна има гъбичка за нанасяне на сенките, а от другата - четка за очертаване. Като всички останали продукти и палитрата със сенки не съдържа парабени. Пигментите са с високо представяне и съдържат екстракти от лайка и орхидея, кварцова пудра, витамин E ацетат и масло от шафранка. Предлагат се три различни цветови комбинации. Като започнем със сладурските ярки, смели и наситени цветове от палитрата Macarons, преминем през блестящата Shimmering Watercolors и достигнем до City of Lights с по-натурални цветове. Моята е именно City of Lights, която съдържа шест цвята блестящи сенки - един сребрист, три златисто-кафеви, един черен и един бял. Всички до един са прекрасни и много харесвам. Изключително пигментирани са и толкова наситени. Изважда се прекрасен наситен цвят и със съвсем леко топване на апликатора. Преливат се уникално лесно, просто като с магическа пръчка. Текстурата им е нежна, копринена, мека. Позволяват да се направят какви ли не комбинации върху очите. С тях постигам както прекрасен ежедневен грим, така и невероятен вечерен. Все по-често залагам на тях и много ми харесва крайния резултат и начинът, по който стоят. Много често използвам по-светлите цветове и като хайлайтър. Просто трябва да се докоснете до тях, за да усетите колко невероятни са те. Определено ще се впечатлите и вие.
Parisian Style е една чудесна серия на ARTISTRY STUDIO™, която очаквано се оказа много, много добра. Какво е вашето мнение за нея и имате ли си вече любимец сред продуктите? 
Всички тях можете да разгледате на www.amway.bg

Целувки и до скоро!

0 коментара: