Пролетен рестарт: как отслабнах и стегнах кожата си с Venus Legacy - резултати

май 03, 2018 Maia Georgieva 0 Comments

Здравейте!

Това е втората публикация на тема отслабване и стягане на тялото ми, в която ще споделя моите резултати след четири процедури с Venus Legacy в салона за красота ЕЛИ ЕСТЕТИКА. Ето тук можете да видите предната публикация, в която разказвам повече за самия уред и какво представлява процедурата. Знам, че очаквате с нетърпение да видите какво постигнахме.
Направихме общо четири процедури. Първите две бяха с вакуум, а вторите без, защото по-скоро искахме да стегнем кожата и да изгорим мазнините, отколкото да се борим с целулита ми, който имам, но не е така видим и фрапиращ. Моите резултати са чудесни и очевидни. Те настъпиха постепенно и не мога да кажа точно след коя процедура имаше най-голямото отслабване. След всяка една кожата ми стоеше още по-мека и изгладена. Не само на допир се усещаше разликата, тя беше и видима. Мога да забележа промяната в краката си, които отслабнаха значително навсякъде, особено много си личи в горната част, както и около коленете. Самата аз намирам промяната в краката си, когато се погледна в огледалото. Също така пухкавостта от вътрешната страна на коленете ми определено намали размера си. Не знам дали си внушавам, но имам чувството, че отслабнах цялостно - дори и в корема. Някои от панталоните и дънките ми стоят по-широчки от обикновено. Всички около мен също виждат промяната. Оглеждат ме и казват: "ама ти май си отслабнала, как го направи?". Забавно е като кажа, че просто си лежах и отслабнах. Някои ходят на фитнес, тренират, пазят диети, а аз си отслабнах лежейки. Звучи готино, а и си е така.
Благодаря на ЕЛИ ЕСТЕТИКА за чудесата, които постигнаха! Ако сте били там, може би знаете че приветливият екип може да направи чудеса с тялото ви. Време е и вие да се престрашите да пробвате.

Целувки и до скоро!

0 коментара: