Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor

май 01, 2018 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте! 
Вижте с какви съкровища ме изненадоха Golden Rose. Това са новите им кремообразни течни матови червила, които хващат окото на мига. След големия успех на любимите ни червила с матов финиш Golden Rose Velvet Matte Lipstick и дълготрайните им течни матови червила Golden Rose Longstay Liquid Matte Lipstick, съвсем скоро пуснаха и тези - Golden Rose Soft & Matte Creamy Lipcolor. 




Заемат централно място в стилажите на марката по магазините и всеки би се прехласнал по красивата матова опаковка с капачка в розово злато. Ако видите тези красиви опаковки, бихте ли се обзаложили, че това са червила на Golden Rose? Хммм, мнооого са красиви, нали? Определено! Кой би предположил, че за 7,99лв ще получите нещо толкова качествено в толкова красива опаковка. Благодарение на леко сплескания апликатор от двете му страни е лесно да го поставим и разнесем плавно и равномерно по устните и с двете му страни. Формулата е прекрасна - лека и кремообразна, с много деликатен сладък аромат. Съдържа омекотяващи и хидратиращи масла от жожоба и авокадо. Има отлична пигментация и още с първото му нанасяне напълно и равномерно покрива устните. Дарява ни с прекрасен, плътен и наситен цвят. След поставяне трябва да изчакаме известно време, за да може устните да придобият матов финиш. Те стават матови, но всъщност червилото не изсъхва върху устните. Усеща се много комфортно и кремообразно, меко, с прекрасен матов финиш. Не изсушава и напуква усните. Стои просто прекрасно. При допир с пръст, цапа и остава следа. При хранене обаче си е доста упорито и не се изтрива така лесно. Може би съвсем малко във вътрешната страна на устните. През целия ден го усещам комфортно по устните, без да ги опъва, изсушава. Оказаха се доста дълготрайни и се задържат с часове без промяна, като цветът се запазва все така наситен и плътен.

Трудно е да направиш своя избор сред цели 18 цветове, кой от кой по-пленителен. Предлагат ни както по-неутрални нюд цветове, така и малко по-цветни. Вижте ги тук. Моите са номер 110 и 111. Единият е в розовата, а другият в прасковената гама. Ако сте почитатели на розовите нюанси, 110 е много красив розовичък цвят. 111 е пленителен прасковен цвят, който определено ми е любимец сред всичките.
Като цяло съм щастлива с тези и ги нося с голямо удоволствие. Определено обаче ще се обзаведа с още няколко цвята. Набелязала съм си нюдовете, но как да избера точния сред тооолкова многото красиви цветове? Вие пробвахте ли ги вече и какво мислите за тях?
Целувки и до скоро!

0 коментара: