Face & Hand Treatments

юни 28, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

Яяяя, да видим какво имаме тук! Юпииии, цял арсенал маски. Има периоди , в които нон стоп се чудя и мая с какво да се намажа и нацапам, чак понякога прекалявам. А има и дни, в които нищо не може да ме накара да залепя нещо върху лицето си! Жена! 

Хайде да повдигнем завесата на настроението с малко цветни, ароматни и чак апетитни маски, с които си релаксвах в последно време! Хохо


Започвам с маските на 7th Heaven. Сигурна съм, че са ви познати и сте пробвали поне една тяхна маска. Предлагат се в Лили за около 2,50 лв. и едно пакетче стига за две-три нанасяния. Има тооолкова голямо разнообразие!
Пилинг маските са ми едни от любимите. На моята майка също. Просто нанасяш, изчакваш и издърпваш. Получаваш бързо почистване и освежаване на кожата без да се цапаш прекалено много. Не само описанието на пакетчето е много примамливо и апетитно, но и отвътре са такива. Сочни и вкусни аромати + цвят. 

Медената маска Skin Polisher 7th Heaven също беше много приятна и отпускаща. Нанасях я под душа на влажна кожа. Оставях я да подейства, след което измивах с кръгообразни движения. В кремообразната бяла текстура се усещаха малки частички, които нежно масажираха лицето ми. Ухаеше мега яко и нежно на мед.
7th Heaven Soften Glove Masques са доста плътни двойни ръкавички за ръце, пълни с течност. Имат лентички, с които се запечатват в долната си част - на китката, за да не излезе течността и да подействат по-добре. Стоях с тях около 30 минути, след което ги махнах и масажирах ръцете си с останалата течност. Носеше се уникално хубаво ухание, което усещах дълго време след това в стаята и по ръцете си. Остави ги уникално гладки, овлажнени и полирани. 
Корейската шийт маска на Benton - Snail Bee High Content Mask Pack имаше съвсеем лек аромат, усещаше се добре напоена с леко хлъзгава течност. Пише, че съдържа екстракт от охлюви и пчелна отрова. Направена е от 100% памук. Стои се с нея около половин час, след което лицето остава гладко и много нежно. Повече за състава и ползите от маската можете да прочетете тук.
Anatomicals Look You’ve Got Chocolate All Your Face Anti-Stress Mask е тоолкова, тооолкова вкусно иживяване. Anatomicals винаги имат супер якички описания на продуктите си по опаковките. Тук това също не е изключение. Пак се забавлявах докато го четох :) Има светло кафяв цвят и тоолкова вкусен аромат. Направо си е като разтопен шоколад, който поставяш на лицето си. Тази опаковка ми стигна за две нанасяния. Кремообразната гъста текстура нанасях на суха кожа. Оставях я да подейства за около 15 минути, след което избърсвах с влажна кърпа. Готиният аромат ми действаше мега отпускащо и готино. А цялото ми лице беше кафяво :) Усещаше се леко затопляне. След шоколадовото удоволствие лицето ми беше меко и нежно. Вкусно, много вкусно релаксче. :)
Другата маска на Anatomicals, която опитах наскоро беше шийт маската Botanical Hydrating Rose Face Mask. Ухае на рози и то на съвсем истински букет от рози. Ароматът се разнесе навсякъде, още щом отворих пакетчето. Беше щедро напоена със серума. Оставих я за около 20 минути на лицето си, като почувствах лек охлаждащ ефект. След това кожата ми беше доста добре хидратирана и гладка.

Целувки и до скоро!

0 коментара: