Aura City Lights

юни 26, 2017 Maia Georgieva 0 Comments

 Развълнувана съм от новите попълнения в гамата на Aura и бързам да ги споделя с вас.
Нещото, което първо привлече вниманието ми и съвсем трепетно го отворих преди всичко останало беше строубинг палитрата City Lights. Съдържа три много красиви блестящи прахообразни продукта, които могат да се нанасят на очите като сенки и на бузките като подчертаващ продукт. И трите цвята са много красиви. Изключително много ми напомнят на хайлайтърите Merry, Cindy и Bety на the Balm. Нанасям ги с голяма пухкава четка. Доста се разпрашват при загребване, затова леко потупвам четката преди да нанеса. Прекрасно озаряват бузките и предават красиво сияние. Ако обичате отблясъците по лицето, съвсем сигурно е, че тази палитра ше ви хареса.
Хайлайтър стикът City Lights се предлага в два нюанса. Моят е 005 Street vibe. Един доста подчертаващ продукт, който намирам за силно блестящ. Може да се използва като сенки и като хайлайтър на скулите. Имайте предвид, че е доста хидратиращ и доста бляскав.
Кремът със строубинг ефект City Lights също се предлага в два цвята. Моят е 003 Night life. Продуктът идва с помпичка. Подходящ е за подчертаване на тялото и лицето. Кремообразната немазна текстура подсказва, че може да се смеси с фон дьо тена, който използваме, за да озарим кожата си. Също така можем да го нанесем на лицето си преди фон дьо тен или само като хайлайтър на скулите. Върху вече потъмнелите ми деколте и рамена съвсем ситният брокат стои прекрасно. Много лек и ненатрапчив блясък. 
От Aura ни изненадоха и с още един нов продукт - база за червило. Идва в малка тубичка, подобна на коректор. Отвътре също прилича на коректор - течна е и има кафяв цвят. Малко след като съм я поставила на устните, започва да изсъхва и изглеждам така, сякаш съм нанесла кафяво матово червило. Отгоре безпроблемно и равномерно се нанася червилото, което съм избрала за деня.
Всички продукти можете да намерите он-лайн тук, както и в Дрогерии Лили.
Целувки и до скоро :*

0 коментара: