Skin Watchers Green Snail Hydrating Gel

май 13, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Привет!
Интересът ми към корейската козметика се разраства все повече. В предишна публикация ви споделих за пробиотичния нощен крем, който се превърна в неизменна част от вечерната ми рутина. В дневната си грижа за лицето също се наслаждавам на продукт, дошъл от Южна Корея. 
Skin Watchers Green Snail Hydrating Gel е крем, под формата на гел, който е подходящ за всеки тип кожа, особено за такава като моята - нормална към смесена, мазна. Съдържа екстракт от зелен охлюв, който е известен с множество ползи за кожата ни. Освен голямото количество филтрат от слуз на охлюви са добавени и множество различни съставки с антиоксидантно, овлажняващо, тонизиращо, омекотяващо и регенериращо действие като хиалуронова киселина, ниацинамид (витамин В3) и екстракти от целина, зеле, ориз, домати, ряпа, моркови, броколи, японски пипер, корейски билки, лишеи, алантоин.
Има за цел да успокои чувствителната кожа, да възстановява еластичността й, както и да я предпази от стареене. Тук можете да разгледате и прочетете повече. Текстурата му е под формата на гел с приятен аромат. Нанасям го на почистено лице сутрин. Нужно е съвсем малко количество. Разпределя се лесно и се абсорбира бързо. Сякаш оставя лицето леко лепкаво и по-опънато. Харесва ми това, че е лек, не оставя мазна и лъщяща следа, но същевременно е и достатъчно овлажняващ. На мен ми дава достатъчна доза хидратация, но може би, ако имате много суха кожа няма да ви бъде достатъчна. С него кожата ми изглежда гладка, свежа и здрава. Също така е и добра основа за грим. С двата корейски продукта успявам да овладея прекомерното омазняване на лицето ми. За сега се държи добре. Надявам се и през идните по-горещи месеци двата ми корейски помощника да успяват да контролират себума. Цената на хидратиращия гел Skin Watchers е 51 лв. за 50 мл. в kocos.bg

Весел ден и усмивки! :)

0 коментара: