LJH Probiotic Sleeping Cream

май 09, 2017 Maia Georgieva 0 Comments


Здравейте!
Изминаха три прекрасни почивни дни. Прекарах ги в приятна компания и си отпочинах отлично! Иска ми се всяка седмица да е така. И след уикенда да има по още един ден, в който да си релаксираме на макс. Предполагам, че и вие сте "за" да спим до късно, да се излежаваме в леглото до колкото си искаме, да си приготвяме вкусна храна и след това бавно и спокойно да си хапваме, да имаме повече време, което да прекараме с близките си. Тези някоко дена така и не седнах на лаптопа, за да се гмурна в блог пространството. Но ето, че днес, напълно отпочината и заредена, вече е време да го направя. 
Ще ви запозная с един очарователен пробиотичен нощен крем за лице, който действа същевременно и като маска. LJH Probiotic Sleeping Cream е корейски крем, подходящ за всички типове кожа. Действа в няколко насоки - контролира прекомерното омазняване на кожата и действа за свиването на порите без да пресушава.
Бях много развълнувана и нямах търпение да го пробвам, защото имах нужда от нещо подобно за моята лесно омазняваща се кожа. От първия ден, в който го получих, започнах да го нанасям с голям ентусиазъм и така всяка вечер до сега. Просто се усеща изключително приятно върху кожата. Много лек, немазен, нелепкав, изобщо не утежнява кожата. Видях, че е един от бест селърите в сайта, където се продава - ето тук. Оказа се и доста популярен сред блогърките, след като видях колко много ревюта има в нета за него. 
Консистенцията му е гелообразна, някак си водниста, със средна гъстота, прозрачна. Ароматът му не е сред най-любимите ми, но не ми и пречи, защото след нанасяне не се усеща. Нанася се вечер преди лягане като нощен крем, но всъщност е доста различен от нощните кремове, които познаваме. Количество колкото грахово зрънце е достатъчно. Отначало оставя леко мокра следа, но след това попива напълно в кожата. Тя остава суха и не се усеща никакъв слой върху нея. Просто е успокоена и освежена. На сутринта се изплаква с хладка вода. От kbeauty ме посъветваха сутрин да изплаквам лицето си само с вода без да използвам почистващ продукт, тъй като той може да пресуши кожата. Всъщност винаги съм правила така, защото сматям за ненужно да използвам и измиващ гел. Останах впечатлена от ефекта на пробиотичния крем още след първото използване. На сутринта кожата ми изглеждаше изключително озарена, сияеща и с изравнен тен. Първите няколко сутрини разликата в кожата беше видима и ефекта определено ми направи впечатление. 
LJH Probiotic Sleeping Cream се оказа едно очарователно откритие за кожата ми!
Вие пробвали ли сте го? :)
Целувки! :)

0 коментара: