Почистваща маска SPA&WELNESS на Verona Products

януари 17, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Поредната лежерна зимна неделя. 
Идилия....
Всеки е с неговото си занимание.
Аз релаксирах, като пийнах добро количество чай, понаправих малко снимки за блога, гледах едно много интересно филмче за Сицилия. Също така реших да се поглезя. Вчера с маникюр, а днес с маски. Направих си почистваща маска на лицето, а на косата подхранваща. Най-добрият начин да се приключи натоварената седмица и да бъда готова за следващата. Много обичам подобни глезотийки, но не винаги се сещам за тях. Ооо, забравих да спомена и масажната ваничката за крака, която много си обичам. Също рядко се сещам за нея, но пък е голямо удоволствие.
Ноо.... да се върнем към маските. От Коледа насам все по-често си слагам тази на полската марка Verona (непозната за мен марка до сега, това е първото нещо, което имам). SPA&WELNESS маската е глинена, почистваща и още 4D. Може би, защото има четири действия - почистване, подхранване, изглаждане и овлажняване.
Съдържа каолинова глина, която дълбоко почиства и намалява себума. Още екстракт от зелен чай, който действа противобръчково, антиоксидантно и антистресово. Екстракт от магнолия, който има релаксиращо и антистресово действие. Благодарение на съдържащите се кашмирени протеини кожата за дълго време остава дълбоко хидратирана, еластична и идеално гладка.
Опаковката на маската е мъничка (50 мл.). Може би от друга страна е добре, че лесно ще я изхабя и няма да се размотава дълго. Както се случва с други, които имам от сумати време и така и не мога да доизхабя, а срокът им на годност изтича. Но пък обичам винаги да нанасям един хубав дебел слой :) и дообрее да съм се нацапала :) 

Отвътре е сива и гъста. Има малки черни частички, които при разтриване, се разтопяват. Ароматът е доста осезаем. Малко по-парфюмен е.
Нанасям равномерно плътен слой върху лицето си. Много нежна и гладка е докато я разпределям. Лицето става сиво, а когато започне да изсъхва става по-светло сиво и изглеждам като пребледняла :). Стоя с нея 10-20 минути. След което отмивам с топла вода. Пише, че е подходяща да се прави 1-2 пъти в седмицата. Оставя кожата много гладка и нежна.

За цената си от 5.40 лв. (ако искате погледнете тук за инфо) е просто супер предложение.

Приятна и многооо хубава седмица на всички!

0 коментара: