Зимни аромати от AVON

януари 03, 2016 Maia Georgieva 0 Comments

Може да се каже, че истинската зима най-сетне дойде. За Коледа не получихме сняг, но днес ни изненада отново много приятно! Още снощи, докато се прибирах от следновогодишното after party с приятели, видях как леко-леко започна да вали. Може би очаквах да видя тази пухкава снежна покривка на сутринта, защото навън беше доооста студено вечерта, а и все повече снегът се усилваше :) Благодарение на снега неделята беше изключително приятна в компанията на моето семейство. Ако и вие се чудите какво да правите в този така мразовит и леден ден, можете да се отпуснете с чаша мляко с канела и книгата на Джон Грийн - Let it snow :) Имаме още няколко часа почивка, топлина и уют, докато не настъпи утрешния ден и всеки ще тръгне забързан по своите всекидневни задачи.

Ще ви споделя един мил и неочакван жест от AVON, който успя да изпълни дома ни с много вълшебни аромати.

В красиво опакована метална кошница (която след това ще използвам с н ай-голям кеф да си събирам разни джунджурии) намерих няколко специално подбрани продукта.


AVON - RED BERRIES BUBBLE BATH

Пяна за вана с червени горски плодове. Винаги съм харесвала пяните за вана на AVON. Този аромат също много ми допада, леко ванилов и доста празничен.


AVON Naturals Vanilla & Sandalwood Shower Gel

Душ-гел с аромат на топла ванилия в комбинация с луксозно австралийско сандалово дърво. С витамини E и C. Има седефен отблясък и дооостаа хубав аромат, който така и не успях да оприлича на какво трябва е.


Avon Care Glycerine Hand And Nail Cream & Avon Care Protecting Lip Balm

Крем за ръце с глицерин, калции и витамин Е и балсам за устни с масло от шеа и бадемово масло. И двете не използвам за първи път. Кремът особено е много добър. Тези са в мили празнични опаковки, но по принцип могат да се открият във всякакви в зависимост от сезона :)

Avon Naturals Treatment Mask, Pomegranate and Camellia

Подхранваща маска за боядисана коса. За сега мога само да кажа, че е гъста, с бял цвят и много сладък аромат. 


AVON Foot Works Beautiful Pomegranate & Chocolate Relaxing Soak 

Релаксиращ разтвор за стъпала с нар и шоколад. Честно казано за първи път виждам този продукт, а доста често разглеждам каталозите на AVON. Има една такава шампоанеста консистенция, която ухае на шоколад. Вече няколко пъти си правя топли ванички на крачката, в която сипвам малко от течността. Не ухае много силно, когато се сипе. Трябва да се доближа до водата, за да усетя аромата. След това крачетата ми са много мекички. Необходимо е накрая стъпалата да се изплакнат.
That`s all :)
Успешна първа работна седмица от 2016 година :)
И не забравяйте да се включите в Giveaway-я - тук :)

0 коментара: