♡NUXE♡Love from Paris♡

декември 13, 2014 Maia Georgieva 3 Comments

Здравейте на всички!

Нямам търпение да споделя с вас какво се крие в приказната кутия на NUXE. Беше такава радост, когато я получих и отворих! Буквално онемях! Истинска наслада.... Много прелестни златни вълшебства на куп. Стоях и се радвах като малко дете, весело подскачах и не спирах да се взирам във всяко едно нещо. Само погледнете...


Комплектът е коледно лимитирано издание на NUXE - Love from Paris. Уникална, тежко изглеждаща, кутия, с хубави продукти гушещи се из златна хартия. Дъха мноогооо лукс и сияние! Има още няколко жестоки варианта на тази кутия, като всеки предлага да се насладиш на различна комбинация продукти. Който и вариант да избереш, ще е много добро попадение! Моята съдържа топ продукти, кой от кой по-добър. Хайде да ги разгледаме :)


NUXE Huile Prodigieuse 


Лимитирано издание на легендарния продукт № 1 на NUXE - тяхното мултифункционално сухо масло. Съдържа 6 изключителни растителни масла и витамин Е. Не съдържа силикон и минерални масла. Толкова е хубаво..... От много време насам му се канех. Може да се използва за коса, тяло и лице. Флаконът е 100 мл. и е под формата на спрей. Това много улеснява използването. Едно-две впръсквания са достатъчни, за да намажа целите си ръце или лице. Втривам с леки движения. Попива моментално, а само да знаете какъв аромат има.... Е, сигурно знаете това, де :) Влюбена съм в този аромат! И понеже е масло, си мислех, че ще е мазно и ще оставя доста неприятно чвство, но не! Не случайно му казват сухо! Тотално добре са му дали това определение! Кожата остава божествено кадифено мека на допир. Леко се долавя и аромата... Също така е добро за нанасяне и по крайчетата на косата, като я подхранва много добре. Дава й сила и блясък. Не я омазнява, а я прави да изглежда много лъскава, без да я утежнява. Мога да използвам това сухо масло непрестанно и се съмнявам, че някога би ми омръзнало. Имам го от близо месец и го нанасям по няколко пъти на ден. Все още изглежда като ново и неизползвано. Толкова икономично, че може би ще имам за цяла вечност. Великолепно е! 


NUXE Huile Prodigieuse OR


Другото нещо, което се беше скрило в луксозната златна хартия е и мултифункционалното сухо масло със златисти частици. То е в мини вариант от 10 мл. Също прекрасен топ продукт на NUXE. И него използвам, за да омекотя кожата си лицето и цялото си тяло. Притежава познатия вече аромат и невероятно много златисти частички. Озаряват кожата и стоят много нежно и деликатно. Съвсем леко проблясват върху кожата. Не мога да реша кое от двете ми харесва повече, защото и двете са невероятни! 

Nuxe Huile Prodigieuse Candle


Към всяко закупено сухо масло тази зима получавате специалната Nuxe свещ. Все още не съм я палила, защото я пазя за празничните дни. Дори и през опаковката се усеща аромата. Той е съшият като на маслото. Редовно си я вадя и душа и с нетърпение очаквам пламъка й да озари прекрасните коледни празнични дни!

Nuxe Mon Kit Beaute 



Последното нещо, което открих в кутията са тези два крема, всеки от по 15 мл. Единият е Creme Prodigieuse, а другият - Nuxellence Jeunesse. 

Creme Prodigieuse е хидратиращ дневен крем за нормална до комбинирана кожа. Бори се с оксидативния стрес и умората. Анти-оксидантна, успокояваща и тонизираща грижа. Използвала съм крем на NUXE и буквално го изядох за световно бързо време. Чак сама не можах да повярвам как го изхабих толкова бъзро, а уж го пестях, та да имам за повече време. Creme Prodigieuse също е много приятен крем. Тъй като моята кожа е нормална към мазна и лъсва доста бързо, този крем е супер подходящ за мен. Като цяло има фина текстура, попива бързо и не оставя мазен филм. Буквално се топи върху кожата. Има цветен аромат, който ми хареса. Отлично хидратира кожата ми и я оставя с матов финиш (кремът съдържа минерална пудра за матов ефект). Бих си взела и голяма туба, щом свърши тази.

Nuxellence Jeunesse е нещо средно между крем и серум. Невроятното е, че има цели 10 патента. 87% от съставките са билкови. Подходящ е за всеки тип кожа и за всякакви възрасти. Има бледорозов цвят и полутечна във вид на серум консистенция. Ароматът е лек, флорален и много изтънчен. Може да се използва самостоятелно или въху него да се постави крем. За мен е достатъчно да нанеса само от него. Леко го втривам с пръсти. Попива бързо и направо се топи (май като повечето кремове на NUXE). Не прави кожата мазна, въпреки че й придава блясък. Оставя я гладка и я чувствам кадифена. В краткото време, през което го използвах кожата ми беше много жива и изглеждаше доста добре. Забелязах, че порите ми са по-свити от обикновеното им състояние. Презареди отлично кожата ми. Този продукт също бих взела и опитала в пълноразмерния му вариант. Голямата опаковка е супер интересна и иновативна. Nuxellence Jeunesse в момента е бестселър продукт за лице  във Франция. 

И ако все още се чудите какво да купите за Коледа на нежната половинка, на майка си, на сестра си или дори на себе си.... това би бил един вълшебен подарък за всяка жена и би предизвикал мнооогооо широка усмивка на всяко лице. 

3 коментара:

  1. Отговори
    1. Около 40-45 лв беше.
      А свеща е масажна. В Субра говорих с една консултантка и ми обясни, че като се запалела и се втечни, се масажира тялото с нея. Много се чудих и я гледах изумено на казаното.

      Изтриване
    2. Здравей!
      Точно такъв комплект с тези продукти не може да се открие. Но по аптеките можеш да откриеш лимитираното масло с подарък - парфюмната свещ (без кутия). Има също така има промоционално предложение на парфюма на NUXE + подарък Маслото от 100 мл. - те са в кутия. Другото, много хубаво предложение е "куфарчето" на NUXE - можеш да го видиш във фейсбука на Nuxe, то е на цена 55 лв. Каквото и да избереш няма да съжаляваш, защото продуктите им са много хубави! За свещта не бях чувала това, но когато я запаля ще пробвам :)

      Изтриване