Bio-Oil - specialist skincare

декември 03, 2014 Maia Georgieva 3 Comments

Привет!
Съвсем наскоро имаше представяне на един чудесен нов продукт в София. Имах честта да го опитам и да споделя какво мисля за него. Така, че реших, че е време да Ви представя Bio-Oil. 

Това е един супер мултифункционален продукт за всеки! Подходящ е както за възрастни, така и за по-млади, за бременни, за хора с всякакъв тип кожа включително много суха и чувствителна. Бях любопитна да разбера какво се крие в това шишенце и защо това олио е прочуто в цял свят. 
Някои, от съставките на Bio-Oil са витамини А и Е, масла от Невен, Лавандула, Розмарин и Лайка.

През опаковката се вижда цвета на олиото - светло оранжев, но при нанасяне е прозрачно. Има уникален натурален аромат. Запазва се и след нанасяне и кожата ухае много приятно. 

Може да се използва за какво ли не и да се прилага на много места. Например на лицето и врата, за да ги хидратирате и да предотвратите появата на бръчки. На ръцете вместо крем, за да ги омекотите. На цялото тяло, за да го овлажните. Помага и при стрии - да избегнете появата им или да ги премахнете, ако вече имате такива. Също така ще помогне да премахнете белези и петна по кожата си и да изравните тена й. Подходящо е и при слънчеви изгаряния.  Дават, че може да се нанася на бедрата, корема, дупето, гърдите. Всичко е въпрос на лично желание и зависи от нуждите, които имате. Лично аз все по-често го нанасям на ръцете, защото от студа са ми много груби и сухи. Майка ми го използва не само да омети ръцете си, но и да се опита да премахне няколко малки петънца, които има. Маже се два пъти на ден както е указано на кутийката. Това трява да се повтаря в продължение на три месеца, за да се види резултата. Ще ви държа в течение как се променят петънцата и дали започват да избледняват. Също така си създадох ритуал няколко пъти в седмицата вечер преди да си легна да намазвам цялото си лице или части от него, за да го овлажня. Няколко капки са напълно достатъчни, за да мина по цялото си лице. Икономичен продукт е и опаковката от 60 мл. ще ми стигне за много време. Кожата ми направо го изпива. Все пак остава един фин, много лек и мазничък оттенък върху кожата. На сутринта вече е попило и кожата ми стои мека и подхранена. Забелязвах по брадичката си едни сухи петънца, подобни на лишеи, които стояха много неприятно и дори и с крем и фон-дьо тен пак се виждаха. Мазах ги с олиото и ми подейства много добре. Помогна ми и ги овлажни достатъчно добре, за да ги премахна напълно и да не се появвяват отново. Друго приложение, което намерих на олиото - намазвам кожичките около ноктите си. Много добре ги омекотява! Ще продължавам да използвам Bio-Oil и смятам, че ще му намеря още доста приложения. Винаги е хубаво човек да има нещо подобно, което знае, че ще му свърши работа при доста кожни проблеми. Предлагам Ви да разгледате официалния български сайт на Bio-Oil. 
Позитивен ден, изпълнен с мнооогооо ツ!

3 коментара:

  1. Първото, което трябва да се каже е, че Bio-Oil съдържа 100% чисти натурални съставки.
    Моля те поправи се,защото първото което има в това масло е ПАРАФИН и нямам нищо против нека си го слагат където искат,но не подлъгвай с невярна информация!
    Благодаря.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ха ха! Тъкмо мислих да коментирам присъствието на парафина, но ти си бързак, Гале :) Чудя се, тази маркетингова стратегия с добавянето на био към наименованието, кога ще затихне?... Явно им върши работа :(

      Изтриване
    2. Интересно, че те даже на сайта си са го написали така, 100% натурален състав, а след това изброяват парафина като първа съставка...

      Изтриване