SALERM BIOKERA Arganology ARGAN OIL

ноември 22, 2014 Maia Georgieva 5 Comments

Здравейте! Опитах няколко продукта на Salerm Cosmetics и един от тях ми определено ми допадна много. Това е аргановото им олио Arganology. Вече имам цяла колекция от различни масла. Това е част от колекцията. То е в мини опаковка от 10 мл. Напълно достатъчно е да го опиташ и да видиш дали ще ти хареса (което няма как да не стане). На мен ми е ок количеството, защото обичам продуктите да не се застояват и да се изразходват бързо. По мои наблюдения това арганово олио ще го изразходя доста светкавично. Аргановото олио се предлага в три различни разфасковки: 10мл - 5,90лв; 60мл - 21,20лв; 125мл- 40,95лв. Шишенцето е стъклено и има много красиви златни надписи. 
Олиото съдържа натурално арганово масло и масло от естествен памук. Подходящо за всички типове коса. Може да се нанася на суха и на мокра коса. Доста гъсто е, златисто на цвят и има невероятно наситено парфюмно ухание. Разнася се из цялата стая, когато слагам по косата си от него. Напомня ми определен парфюм, който така и не се досетих кой е, но в съзнанието ми стои познат аромат. Пише, че има нотки на тамян и ванилия. Нанасям най-вече в крайчетата и леко по дължините. Няколко капки са напълно достатъчни. Разнася се лесно и се разпределя равномерно. Много е хубаво! Не омазнява косата, а моментално я прави плътна и жива. Дава блясък и мекота. Забелязах как вече няколко пъти се спирам пред огледалото, за да видя косата си. Оглеждам я отново и отново и съм изумена колко хубаво седи. Промяната е забележителна. Не откривам никакви минуси в това арганово масло и му давам възможно най-високата възможна оценка. 

Феноменално е!

5 коментара:

  1. Каква е цената и може ли да се намери онлайн ?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравей!
      Можеш да поръчаш, като пишеш на страницата им - https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%B0%D0%BB%D0%B5%D1%80%D0%BC-%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/202599286617593,
      Също така може и на телефон 0878 18 90 56, както и на мейла: salerm@abv.bg . За някои райони вече има дистрибутори, чийто телефони може да намериш в сайта - http://salerm-bg.com/. Добавих в ревюто какви разфасовки има и на каква цена :) Дано да съм била полезна!

      Изтриване
  2. Жалко,че не са описани съставките и няма парфюм пък мирише...странно?! Имали инчи въобще на тази опаковка? И защо пък само за коса?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Привет!
      Ето и състава:
      Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Argana Spinosa Kernel Oil, Gossypium Hirsutum (Cotton) Seed oil, Parfum (Fragrance), Hexyl Cinnamal, Hydroxycitronellal, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexene, Carboxaldehyde, Butylphenyl Methypropional, Linalool, Benzophenone-3, C.I> 47000 (D&C Yellow No. 11), C.I. 26100 (D&C Red No.17).
      Бяха упоменати на шишенцето, но под етикета. Не съм писала, че няма парфюм, напротив ухае много приятно :)

      Изтриване
  3. аз също използвам олиото и съм много доволна от него, в сравнение с продукти на други марки със същото предназначение разликата е огромна се вижда веднага, както казахте гъсто е не се разтича като вода , и най- важното е че не омазнява косата :)

    ОтговорИзтриване