Маска за лице Apivita с нар / Apivita Radiance and Revitalising Face Mask with Pomegranate

ноември 26, 2014 Maia Georgieva 0 Comments

Нещото, което днес ще привлече вниманието ви  и със сигурност ще прочетете това ревю, е маската за лице на Apivita. Знам, че много от Вас очакват точно това ревю, защото маските за лице на марката са доста известни. Из блог пространството има хиляди ревюта за тях. И аз като всеки любопитен блогър съм искала да опитам тези мини чудеса. Изчела съм доста от ревютата и познавам почти всяка маска.

Моята е с нар - съживяваща и овлажняваща. Съдържа 89% натурални съставки. Не съдържа парабени, силикони и пропиленгликол. 
Тубичката й е сладичка, 40 мл. Позволява лесно изваждане на маската без да се омазва опаковката. 
Кремообразна е. Млечно бяла и има малки бели и червени ексфолиращи гранулки. Усещам наситен плодов аромат, може би е на нар, който се запазва върху лицето след измиване. 

Използвах я вече няколко пъти преди баня. Нанасям обилно количество по цялото лице. Частичките леко ексфолират кожата, разнасят се и попиват. След като съм нанесла маската на лицето си, тя става прозрачна и не си личи. Сякаш направо част от нея попива в кожата. Все пак си личи, че е там, защото лицето блести. Когато го пипна, то е леко лепкаво. Стоя с нея около 10 минути, през които напълно й се наслаждавам и релаксирам под освежаващото чувство и плодов аромат. След което я измивам под душа. Кожата ми обича тази маска! Работи идеално и дарява на лицето ми невероятна гладкост и мекота. При допир е нежно, дори още в банята го усещам такова. Отлично почиства и същевременно овлажнява. Кожата ми се съживява и тонизира. 
Няма какво повече да се желае от една маска за лице. Тази е уникално готинка! Щастлива съм, че я опитах!
До утре с нова доза Apivita!

0 коментара: