DSM Mon Platin - Пилинг крем за крака с авокадо и зелен чай

октомври 02, 2014 Maia Georgieva 1 Comments

Здравейте на всички и честит октомври!
Продължавам да се налаждавам на Spa приключения у дома. Това е още един продукт на DSM Mon Platin, с който глезя краката си. Пилинг крем с авокадо и зелен чай.
Опаковка:
Тубичката е 100 мл, пластмасова, здрава, бяла. Има изчистен стил и етикети с цялата необходима информация за продукта.
Описание на продукта:
Изключителен продукт с тройно действие съчетаващ пилинг, омекотяване и подхранване за краката. Съдържа естествени семена от праскова за отстраняване на сухата, груба кожа. Обогатен с масло от зелен чай, алое вера и лайка за успокояване на уморени крака, и масло от чаено дърво, маслиново масло, минерали от Мъртво море и авокадо за омекотяване и подхранване на кожата и поддържане на хигиена на стъпалото.
Състав:













Текстура:
Кремообразна, с много средно груби ексфолиращи частици. Крем пилингът е бял на цвят, който още с леко разтъркване става прозрачен и ясно се открояват белите абразивни частици. Според мен има много нежен едва доловим аромат, който се дължи на есенциите и маслата, които съдържа. 

Моите впечатления:
Изстисквам нужното количество от продукта и го нанасям на сухи крака. Започвам да масажирам около пръстите, върху петите и цялото ходило. Разнася се много чувствен аромат - нежен и цветен, който гали сетивата ми. Втрит в кожата, кремът попива и омекотява стъпалата ми. Частичките нежно ме гъделичкат и премахват грубата кожа. След това изплаквам с хладка вода. Краката ми остават много свежи и изпитвам едно леко охлаждащо и успокояващо действие. На допир са мекички и гладки. 

Защо го препоръчвам:
- нежен и отпускащ аромат;
- хубава текстура с достатъчно груби частици;
- успокоява уморените крака;
- изглажда ходилата и омекотява кожата;
- Spa релакс по време на използване;
- изключителни съставки, не съдържа парабени.

Пилингът за крака може да бъде открит в сайта на марката тукDSM Mon Platin във Facebook.

Усмивки и мнооогооо есенно вдъхновение на всиииичкиии :)

1 коментар:

  1. Честно казано до сега не съм ползвала пилинг за крака, по-скоро ако имам нужда ползвам пемза или по-груба гъба, но само за петите. Интересно ще ми е да пробвам и нещо такова, може и да не е на тази марка, че не ми харесва парафина в състава, другото е ок.

    ОтговорИзтриване