Shiseido - Bio-Performance Super Corrective Serum

август 17, 2014 Maia Georgieva 1 Comments


 Лукс....блясък... изтънченост и още нещо - изящество!
Много пъти съм казвала, че съм маниак на тема стилни, златисти, блестящи опаковки. Понякога може да ме грабне толкова много дадена опаковка, че да си я отварям и затварям многократно, да я гледам, обикалям по цял ден. И това да не ми омръзне никога. Не ми отне много, за да се реша да скупча всичко с този нюанс и така се роди този "златен" пост. Наскоро направих преподреждане на козметичните рафтчета и този път предпочетох нова подредба - оставих "златните" нещица най-отпред. А всичко останало подредих по много по-организиран начин. След час подреждане, а може би и повече, поглеждайки крайния резултат въздъхнах: "красота!". И сега си го повтарям, всеки път, когато погледна натам. :)))))
Днес ще ви представя един много специален  продукт от моята "златна" колекция. Shiseido правят всичко с много вкус, внимание и великолепие. Макар че не съм използвала много от техните продукти, това, което съм имала винаги ми е харесвало и съм го изстисквала и изразходвала до дупка. От декоративната козметика на Shiseido  съм имала няколко червила, глосове и сенки, а от бялата няколко крема за лице. Днес реших да Ви запозная с един мой много голям фаворит - Shiseido - Bio-Performance Super Corrective Serum.


                  Опаковката е невероятна! Просто не знам дали мога да я опиша... Shiseido винаги изпипват до най-голям детайл всичко по опаковките на продуктите си и винаги забелязвам това. Понякога дори мога да позная, че това е техен продукт и то само по външния му вид, без да има надписи по него.  Та и така е и с този серум - блестящо изпълнение - лъскава, компактна, удобна, здрава, запазваща свойствата на серума опаковка. 
Shiseido - Bio-Performance Super Corrective Serum е част от Bio-Performance серията на марката, която е предназначена за всяка жена между 30 - 40 години. Тези, които забелязват първите признаци на стареене на кожата - фини линии и бръчки, отпусната кожа.... Предназначен е за всеки тип кожа. Както и за всички, които обичат да глезят кожата си. Формула без аналог!

Форулата не съдържа парабени, сулфати и фталати.


























Серумът има много по-различна консистенция от обичайната за серумите. За мен е по-скоро крем, отколкото серум, защото текстурата е плътна точно като на богат крем. Цветът е бял. Ароматът е силен и много запомнящ се.












Нанасям го самостоятелно върху добре почистено лице обикновено вечер, а понякога и сутрин. Кожата го поема с най-голямо удоволствие. Разнася се нежно по цялото лице и оставя фин нежен воал с кадифено усещане върху нея. Попива изцяло и усещам лицето си сатененто гладко и меко. Също така изглежда озарено. Кожата е някак сияйна и свежа. Порите ми видимо са по-малки, а фините бръчици избледняват. Кожата на лицето ми стана здрава и плътна и това си личи.
Серумът е изключително висококачествен и един от най-добрите, които някога съм имала. 


Приятна седмица, 
Бу

1 коментар: